Samsung SCX-4729FD Multifunktionsprinter - kan jeg til min Mac-Computer fra panelet?

Ja, du kan scanne fra printeren til en Mac OS X computer. Følgende skal downloades, før opsætning af scanningsfunktionen:
Printerdriver
Scannerdriver
Easy Printer Manager
KLIK HER for at starte det webbaserede Samsung Printer-installationsprogram for at downloade alle de ovenstående filer.
Aktivering af Scanning
For at aktivere Scanning til Mac'en:
  1. Åbn Easy Printer Manager.
  2. Vælg din printer, hvis den ikke allerede er valgt, og klik på Scan til PC-indstillinger.
  3. Vælg indstillingen Aktiver scanning til enheden.
  4. For at gemme indstillingen, skal du klikke på Gem.
Fra printerens kontrolpanel
  1. Tryk på funktionsknappen Scan.
  2. Vælg Scan til PC, og tryk på OK.
  3. Vælg en af mulighederne nedenfor, afhængig af hvordan printeren er tilsluttet til Mac-computeren.
    • Lokal PC - printeren er sluttet til en Mac-computer med et USB-kabel.
    • Netværkscomputer - printeren er tilsluttet det samme netværk som Mac-computeren.
        bemærk:
      Hvis der vælges netværkscomputer, skal du vælge din computer, baseret på det tilknyttede ID i Easy Printer Manager.
    • Scanning begynder og sender billedet til mappen Scanning, indstillet i Easy Printer Manager.