Samsung Laserprintere - Trådløs opsætning af en farvemultifunktionsprinter via USB i Mac OS X

Trådløs opsætning af printer
  bemærk:
Printerdriveren skal være installeret før trådløs opsætning. Klik her for at blive dirigeret til Samsung Download Center for at downloade printerdriver.
For trådløs opsætning, skal du følge disse trin:
  1. Når forbindelserne er oprettet, skal du starte den trådløse opsætning ved at køre appen Wireless Setting.
  2. Tilslut USB-kablet til bagsiden af printeren, og tilslut derefter den anden ende af USB-kablet til din PC.
      bemærk:
    Klik her for at downloade programmet Easy Wireless Settings for at forbinde printeren til netværket. Filen kan også findes i Samsung Download Center under fanen software, der hedder let Easy Wireless Setup.
  3. Klik på Åbnfor at køre appen Wireless Setting.
  4. Hovedinstallationsskærmen vises. Klik på Næste for at begynde opsætning.
  5. Kontrollér, at printeren er tændt og i klar-tilstand.
  6. Vælg den trådløse konfigurationsmetode. Til indledende opsætning med en printer, der er ikke tilsluttet til netværket vælges Brug et USB-kabel, og klik på Næste.
  7. Tilslutte printeren midlertidigt til din Mac-computer, hvis du ikke har gjort det allerede, og klik på Næste.
  8. Installationsguiden søger efter eventuelle tilsluttede enheder og henter de trådløse oplysninger.
    • Hvis printeren stadig ikke kan findes, vises dialogboksen Printeren blev ikke fundet igen. Kontroller, at printeren er tændt og er klar til at udskrive, og klik derefter på Næste på dialogboksen Printer ikke fundet.
    • Hvis printeren ikke kan findes, vises dialogboksen Printer ikke fundet. Kontroller USB-forbindelsen mellem printeren og computeren, og klik derefter på Næste i dialogboksen Printer ikke fundet. Prøv et andet USB-kabel, hvis det er tilgængeligt.
    • Sørg for, at din trådløse router eller dit adgangspunkt sender på 2,4 GHz-båndet og ikke på 5 GHz. Samsung-printere har i øjeblikket ikke 5 GHz-kapacitet.
    • Kontrollér, om en anden trådløs enhed kan få et godt signal (mindst to vedholdende streger) på samme sted. Husk, at antennestyrken varierer mellem enheder. Hvis din bærbare computer eller telefon kun er i stand til at opnå signal med 1 bjælke, er det sandsynligt, at printeren overhovedet ikke vil være i stand til at få et ensartet signal.
    • Hvis du har bekræftet, at der er et ensartet, godt signal, men printeren ikke kan finde netværket, skal du klikke på Avancerede indstillinger og indtaste dine netværksoplysninger manuelt.
  9. Der vises en liste over trådløse netværk, som printeren kan se. Vælg et netværk, og klik på Næste. (Dialogboksen Trådløs netværkssikkerhed vises). Hvis dit netværk ikke vises:
      bemærk:
    Du skal muligvis rulle ned for at se dit netværk. Dialogboksen sorterer tilgængelige netværk efter signalstyrke.
  10. Indtast din sikkerhedsnøgle (WEP/WPA/WPA2) i det angivne felt, og klik på Næste.
      bemærk:
    Hvis du ikke ved, hvad din sikkerhedsnøgle er, skal du kontakte din netværksadministrator eller fabrikanten af din router/adgangspunkt for at få hjælp.
  11. Printeren vil forsøge at oprette forbindelse til det valgte trådløse netværk.
  12. Der vises en meddelelse, hvor der står, at forbindelsen er gennemført. Klik på Næste.
  13. En anden besked vil bekræfte den trådløse opsætning og kontrollere, at USB er frakoblet. Klik på Næste.
  14. Konfigurationen er fuldført. Gå til Print and Scan (udskriv og scan) under System Preferences (systempræferencer) for at se din printer.
      bemærk:
    Hvis printeren ikke vises i listen Udskrivning og scanning, skal du klikke på vejledningen Hvordan tilføjes en printer øverst til højre i vinduet under afsnittet Relateret indhold.