Samsung M2070FW - hvordan du bruger NFC-funktionen på printeren for at udskrive fra en Galaxy-telefon

Funktionen NFC (Near Field Communication) gør det muligt for dig at udskrive direkte fra din mobile enhed ved at holde din mobile enhed hen over NFC-mærket på din printer.
Udskrivning ved hjælp af NFC-funktion kræver
  • En mobilenhed med aktiveret NFC og Wi-Fi Direct med Android OS 4.0 eller højere.
  • Printer med NFC-funktion og Wi-Fi Direct.
  • Samsung Mobile Print-appen er installeret på mobilenheden. Klik her for at downloade Samsung Mobile Print.
Tryk på Udskriv
  bemærk:
På visse mobiltelefoner er NFC-antennen muligvis ikke placeret på bagsiden af mobiltelefonen. Kontroller placeringen af NFC-antennen på din smartphone, før du starter.
  1. Sørg for, at NFC og Wi-Fi Direct er aktiveret på din smartphone, og at Wi-Fi Direct er aktiveret på din printer.
  2. Hold mobilenheden med NFC-antennen vendende nedad hen over NFC-mærket på din printer. Efter et par sekunder vil Samsung Mobile Print-appen starte automatisk.
    Bemærk! Hvis Samsung Mobile Print-appen ikke er installeret, vil din smartphone blive dirigeret til Samsung Mobile Print app-downloadsiden. Download appen og prøv ovenstående trin igen.
  3. Åbn den fil, du vil udskrive. Tryk på for at ændre udskriftsindstillingerne.
  4. Hold mobilenheden med NFC-antennen vendende nedad hen over NFC-mærket på din printer. Efter et par sekunder vil den mobile enhed oprette forbindelse til printeren.
  5. Printeren begynder at udskrive filen.
Hvis der vises en fejlmeddelelse om en ændret PIN-kode, skal du indtaste en ændret PIN-kode og tryk på OK. Følg instruktionerne på skærmen for at opdatere PIN-kode. PIN-kode fremgår Netværkskonfigurationsrapporten fra printeren.