Samsung CLP-320, CLP-321, CLP-325, CLP-326-farvelaserprintere - Ilægning af papir

Dette dokument indeholder instruktioner til, hvordan du ilægger papir i printeren.
Ilægning af papir
Bakken (Bakke 1) kan maksimalt indeholde 250 ark almindeligt papir. Der kan bruges papir i formaterne A4 og Letter.
Skift af bakkestørrelse
Bakken er forudindstillet til Letter- eller A4-format, afhængigt af dit land. Hvis du vil ændre formatet til A4 eller Letter, skal du følge disse trin for at justere håndtaget og papirbreddestyret korrekt.
  1. Træk bakken ud af printeren. Åben papirdækslet, og fjern eventuelt papir fra bakken.
  2. Hvis du vil ændre formatet til Letter, skal du holde i håndtaget bag på bakken og dreje håndtaget med uret.
    Figur : Eksempel på, at der holdes i håndtaget for at ændre størrelsen på bakken til Letter-format
  3. Tag fat om papirbreddestyret, og skub det til kanten af håndtaget.
    Figur : Eksempel på, hvordan papirbreddestyret trykkes sammen
      bemærk:
    Hvis du vil ændre formatet til A4, skal du først flytte papirbreddestyret til venstre og dreje håndtaget mod uret. Hvis håndtaget tvinges, kan det beskadige bakken.