Samsung CLX-318x-farvelaser-MFP - Udskiftning af billedbehandlingsenheden

Dette dokument forklarer, hvordan man skifter billedbehandlingsenheden. Når levetiden for billedbehandlingsenheden er udløbet, vises Smart Panel-programvinduet på computeren, som indikerer, at billedbehandlingsenheden skal udskiftes. Ellers stopper printeren udskrivningen.

Udskiftning af billedbehandlingsenheden

Brug denne fremgangsmåde for at udskifte billedbehandlingsenheden.
  1. Hvis printeren udskriver fra computeren eller opvarmes, skal du vente til jobbet er afsluttet. Sluk derefter printeren.
  2. Åbn frontdækslet helt ved hjælp af håndtaget.
    Figur : Frontdæksel, åben
  3. Tag fat i håndtagene på den forreste patron og træk for at tage fire patroner ud af maskinen.
    Figur : Tonerpatron, fjern
  4. Brug håndtaget til at trække beholderen til spildtoner ud af printeren.
    Figur : Spildtonerbeholder, fjern
  5. Træk billedbehandlingsenheden ud af printeren ved hjælp af rillen på forsiden af billedbehandlingsenheden.
    Figur : Billedbehandlingsenhed, fjern
  6. Tag en ny billedbehandlingsenhed ud af emballagen. Fjern beskyttelsesanordningerne på begge sider af billedbehandlingsenheden og papiret, som beskytter overfladen på billedbehandlingsenheden.
    • Brug ikke skarpe genstande, såsom en kniv eller saks, til at åbne pakken med billedbehandlingsenheden.
    • Rør ikke tromlen i billedbehandlingsenheden. Brug håndtaget på patronen for at undgå at røre ved dette område.
    • Pas på ikke at ridse overfladen på billedbehandlingsenheden.
    • Billedbehandlingsenheden må ikke udsættes for lys i mere end en par minutter, da dette kan beskadige den. Dæk den til med et ark papir, om nødvendigt.
  7. Hold fast i fordybningen foran på billedenheden, og skub den ind i printeren.
    Figur : Billedbehandlingsenhed, indsæt
  8. Indsæt spildtonerbeholderen, og skub den på plads for at sikre, at den sidder godt fast.
    Figur : Spildtonerbeholder, indsæt
  9. Sæt de fire tonerpatroner tilbage i printeren.
    Figur : Tonerpatron, indsæt
  10. Luk frontdækslet fast.
      advarsel:
    Hvis frontdækslet ikke er helt lukket, virker maskinen ikke. Alle tonerpatroner skal være korrekt installeret. Hvis ikke alle tonerpatroner er installeret korrekt, kan frontdækslet ikke lukkes.
  11. Tænd printeren.
    bemærk:
    • Det kan tage et par minutter for printeren at gøre sig klar.
    • Hvis printeren ikke kan genkende status for tonerpatronerne, skal du åbne og lukke frontdækslet. Hvis problemet fortsætter, skal du tænde og slukke for strømmen.