Samsung SCX-4829-laser-MFP - Ilægning af originale dokumenter

Dette dokument forklarer, hvordan du ilægger papir i bakken.
Du kan bruge scannerglaspladen eller den automatiske dokumentføder (ADF) til at indlæse et originalt dokument til kopiering, scanning og afsendelse som fax.

På scannerglaspladen

Sørg for, at der ikke er nogen originaler i ADF'en. Hvis der registreres en original i ADF'en, prioriterer printeren den over originalen på scannerglaspladen. Brug scannerglaspladen for at få den bedste scanningskvalitet, især for farvebilleder eller gråtonebilleder.
  1. Løft og åbn scannerlåget.
    Figur : Scannerlåg, åbn
  2. Placer originalen på scannerglaspladen med forsiden nedad og ret den ind efter registreringsstyret i øverste venstre hjørne af glasset.
    Figur : Læg papir i med forsiden nedad
  3. Luk scannerens låg.
    bemærk:
    • Hvis scannerlåget er åbent under kopiering, kan det påvirke kopikvalitet og tonerforbrug.
    • Støv på scannerglaspladen kan medføre sorte pletter på udskriften. Hold den altid ren.
    • Hvis du kopierer en side fra en bog eller et tidsskrift, skal du løfte scannerlåget, indtil dets hængsler fanges af stopperen, og derefter skal låget lukkes. Hvis bogen eller tidsskriftet er tykkere end 30 mm, kan du starte kopieringen med åbent låg.

I ADF'en

Ved brug af ADF'en kan man lægge op til 30 papirark (SCX-4x24-serien), 50 papirark (SCX-4x28-serien) (75 g/m2, 20 lb. bond) i til et job.
Når du bruger ADF'en:
  • Læg ikke dokumenter i, der er mindre end 142 x 148 mm (5,6 x 5,8") eller større end 216 x 356 mm (8,5 x 14").
  • Forsøg ikke at indføre følgende typer af papir:
    • Karbonpapir eller papir med karbonbagside
    • Bestrøget papir
    • Pergamentpapir eller tyndt papir
    • Krøllet eller foldet papir
    • Bukket eller rullet papir
    • Iturevet papir
  • Fjern alle hæfteklammer eller papirklips, før du lægger det i.
  • Sørg for, at al lim, blæk eller korrekturvæske på papiret er helt tørt, før du lægger det i.
  • Læg ikke originaler i, der har forskellige formater eller papirvægte.
  • Ilæg ikke brochurer, hæfter, transparenter eller dokumenter med andre usædvanlige egenskaber.
  1. Bøj papirstakken, og luft den, for at adskille siderne, før du lægger originaler i.
    Figur : Bøj eller luft papiret
  2. Læg originalerne i ADF'en med forsiden opad. Sørg for, at bunden af originalstakken passer til det papirformat, der er markeret på dokumentpapirbakken.
    Figur : Læg papir i med forsiden opad
  3. Juster dokumenternes breddestyr, så de ligger op mod papirsiderne.
    Figur : Breddestyr, justér
    bemærk:
    Støv på ADF'ens glasplade kan medføre sorte linjer på udskriften. Hold den altid ren.