Samsung Xpress SL-C460-, SL-C462-, SL-C463-, SL-467-farvelaser-MFP - Ilægning af papir

Dette dokument indeholder instruktioner om, hvordan du lægger papir i papirbakken.
    Figur : Dele af papirbakken
  1. Papirdæksel
  2. Styrerets lås
  3. Papirlængdestyr
  4. Papirbreddestyr
  bemærk:
Hvis du ikke justerer styret, kan det forårsage forkert papirregistrering, billedforvrængning eller papirstop.
Ilægning af papir i bakken
Brug følgende trin til ilægning af papir i bakken.
  1. Fjern papirbakken.
    Figur : Fjern papirbakken
  2. Åben papirdækslet.
    Figur : Åben papirdækslet
  3. Tryk på og lås styrets lås i bakken op (1). Træk bakken ud manuelt (2). Juster papirlængdestyret og papirbreddestyret (3).
    Figur : Juster papirstyrene
  4. Bøj papirstakken og luft den for at adskille siderne, før du lægger papir i.
    Figur : Bøj eller luft papiret
  5. Ilæg papiret med den side, der skal udskrives på, opad.
    Figur : Læg papir i bakken
    • Papir, som er kortere end Letter: Tryk på og lås styrets lås i bakken op (1). Skub bakken ud manuelt (2).
      Figur : Juster bakken til mindre papir
      Juster papirlængdestyret og papirbreddestyret.
      Figur : Juster papirstyrene
    • Papir, som er længere end Legal: Tryk på og lås styrets lås i bakken op (1). Træk bakken ud manuelt (2). Juster papirlængdestyret og papirbreddestyret.
      Figur : Juster bakken til længere papir
      bemærk:
    • Skub ikke papirbreddestyrene for langt ind, da det kan medføre, at materialerne bøjer.
    • Brug ikke et ark papir med bukket forkant, det kan forårsage papirstop, eller papiret kan blive krøllet.
    • Hvis du ikke justerer papirbreddestyret, kan det medføre papirstop.
    Figur : Korrekt placering af papirbreddestyr
  6. Tryk papirbreddestyreren sammen, og skub den ind til kanten af papirstakken uden at få den til at bøje.
    Figur : Juster papirbreddestyrene
  7. Luk papirdækslet.
    Figur : Luk papirdækslet
  8. Indsæt papirbakken.
    Figur : Indsæt papirbakken
  9. Indstil papirtype og -størrelse for bakken.
Udskrivning på specialmedier
Indstillingen for papir i printeren og driveren skal stemme overens, for at du kan udskrive uden fejl pga. uoverensstemmelser.
Hvis du vil ændre den papirindstilling, der er angivet for printeren, skal du fra Samsung Easy Printer Manager vælge Skift til avanceret tilstand > Enhedsindstillinger.
Hvis printeren understøtter en displayskærm, kan du angive den ved hjælp af knappen Menu på kontrolpanelet. Derefter skal du angive papirtypen fra vinduet Udskrivningsindstillinger > fanen Papir > Papirtype.
  bemærk:
Når du bruger specialmedier, skal du indføre ét ark ad gangen.
Se tabellen for specielle medier, du kan bruge i bakken.
Typer
Bakkea
Almindeligt
Y
Tykt
Y
Tyndt
Y
Bankpostpapir
Y
Farve
Y
Karton
Y
Etiketter
Y
Fortrykt
Y
Bomuld
Y
Genbrug
Y
Arkiv
Y
Blankt foto
Y
Mat foto
Y
a. De papirtyper, der er tilgængelige til manuel indføring i bakken.
(Y: Understøttet, blank: Ikke understøttet)