Samsung Xpress SL-C460-, SL-C462, SL-C463-, SL-467-farvelaser-MFP - Fjernelse af papirstop

Dette dokument viser, hvordan du rydder papirstop i printeren. Når der opstår papirstop, vises en advarselsmeddelelse på printerens kontrolpanel.
bemærk:
Hvis du vil undgå at rive papiret i stykker, skal du trække det fastklemte papir ud langsomt og forsigtigt. Følg vejledningen i de følgende afsnit for at fjerne et papirstop.

Papirstop i bakke 1

Hvis der er papirstop i bakke 1, skal du bruge trinene til at fjerne det fastklemte papir.
  1. Træk bakke 1 ud.
    Figur : Træk bakke 1 ud
  2. Fjern det fastklemte papir ved forsigtigt at trække det lige ud.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  3. Sæt bakke 1 tilbage i printeren, indtil den klikker på plads.
    Figur : Indsæt bakke 1
  4. Åbn, og luk frontdækslet. Udskrivning genoptages automatisk.
    Figur : Åbn, og luk frontdækslet

Papirstop inde i printeren

Hvis der er papirstop inde i printeren, skal du bruge trinene til at fjerne det fastklemte papir.
bemærk:
Området omkring fikseringsenheden er varmt. Pas på, når du fjerner papir fra printeren.
  1. Åbn bagdækslet.
    Figur : Åbn bagdækslet
  2. Åbn rammepladen.
    Figur : Åbn rammepladen
  3. Fjern det fastklemte papir ved forsigtigt at trække det lige ud.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  4. Luk rammepladen.
    Figur : Luk rammepladen
  5. Luk bagdækslet ved at skubbe det, indtil det klikker på plads.
    Figur : Luk bagdækslet

Papirstop i udgangsområdet

Hvis der er papirstop i udgangsområdet, skal du bruge trinene til at fjerne det fastklemte papir.
bemærk:
Området omkring fikseringsenheden er varmt. Pas på, når du fjerner papir fra printeren.
  1. Åbn scannerenheden.
    Figur : Åbn scannerenheden
  2. Fjern det fastklemte papir ved forsigtigt at trække det lige ud.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  3. Luk scannerenheden.
    Figur : Luk scannerenheden