Samsung Xpress SL-C460-, SL-C462-, SL-C463-, SL-467-farvelaser-MFP - Fjernelse af papirstop med originale dokumenter

Dette dokument viser, hvordan du rydder et papirstop med originale dokumenter i printeren. Når et originalt dokument sætter sig fast i dokumentføderen, vises en advarselsmeddelelse på kontrolpanelet.
bemærk:
For ikke at rive dokumentet i stykker skal du fjerne det fastklemte dokument langsomt og forsigtigt.
Brug scannerglaspladen til tykke, tynde eller blandede papiroriginaler for at forhindre dokumentstop.

Papirstop foran scanneren

Hvis der er papirstop foran scanneren, skal du bruge trinene til at fjerne det fastklemte papir.
  1. Tag evt. resterende sider ud af dokumentføderen.
  2. Åbn dækslet til dokumentføderen.
    Figur : Åbn dækslet til dokumentføderen
  3. Fjern det fastklemte papir ved forsigtigt at trække det ud af dokumentføderen.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  4. Luk dækslet til dokumentføderen. Læg de fjernede sider tilbage i dokumentføderen, hvis der er nogen.
    Figur : Luk dækslet til dokumentføderen

Papirstop i scanneren

Hvis der er papirstop inde i scanneren, skal du bruge trinene til at fjerne det fastklemte papir.
  1. Tag evt. resterende sider ud af dokumentføderen.
  2. Åbn dækslet til dokumentføderen.
    Figur : Åbn dækslet til dokumentføderen
  3. Fjern det fastklemte papir ved forsigtigt at trække det ud af dokumentføderen.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  4. Luk dækslet til dokumentføderen. Hvis du ikke kan se det fastklemte papir, skal du gå til næste trin.
    Figur : Luk dækslet til dokumentføderen
  5. Åbn scannerens låg.
    Figur : Åbn scannerens låg
  6. Fjern papiret fra føderområdet ved at trække det forsigtigt ud med begge hænder.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  7. Luk scannerens låg.
    Figur : Luk scannerens låg

Papirstop i scannerens udgangsområde

Hvis der er papirstop i udgangsområdet på scanneren, skal du bruge trinene til at fjerne det fastklemte papir.
  1. Tag evt. resterende sider ud af dokumentføderen.
  2. Løft papirbakken til dokumentføderen.
    Figur : Løft papirbakken til dokumentføderen
  3. Fjern forsigtigt det fastklemte papir fra dokumentføderen.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  4. Sænk papirbakken til dokumentføderen.
    Figur : Sænk papirbakken til dokumentføderen