Samsung Xpress SL-C460-, SL-C462-, SL-C463-, SL-467-farvelaser-MFP - Sådan skiftes billedbehandlingsenheden

Dette dokument forklarer, hvordan man skifter billedbehandlingsenheden.
Når levetiden for billedbehandlingsenheden er udløbet, vises printerstatusvinduet på computeren, som indikerer, at billedbehandlingsenheden skal udskiftes. Ellers stopper printeren udskrivningen.

Udskiftning af billedbehandlingsenheden

Brug denne fremgangsmåde for at udskifte billedbehandlingsenheden.
  1. Sluk printeren, tag strømstikket ud fra bagsiden af printeren, og vent nogle få minutter, indtil printeren er afkølet.
  2. Åbn frontdækslet.
    Figur : Åbn frontdækslet
  3. Fjern tonerpatronerne.
    Figur : Fjern tonerpatronerne
  4. Tag fat i håndtaget og træk tonerbeholderen ud af printeren.
    Figur : Fjern spildtonerbeholderen
  5. Træk billedbehandlingsenheden ud af printeren ved hjælp af rillen på forsiden af billedbehandlingsenheden.
    Figur : Fjern billedbehandlingsenheden
  6. Pak den nye billedbehandlingsenhed ud, og installer den i printeren.
      advarsel:
    • Brug ikke skarpe genstande, såsom en kniv eller saks, til at åbne pakken med billedbehandlingsenheden. Dette kan beskadige overfladen på billedbehandlingsenheden.
    • Pas på ikke at ridse overfladen på billedbehandlingsenheden.
    • Billedbehandlingsenheden må ikke udsættes for lys i mere end en par minutter, da dette kan beskadige den. Dæk den til med et ark papir, om nødvendigt.
    Figur : Installér den nye billedbehandlingsenhed
  7. Isæt spildtonerbeholderen, og skub den på plads for at sikre, at den sidder godt fast.
    Figur : Sæt spildtonerbeholderen i igen
  8. Sæt tonerpatronerne tilbage i printeren.
    Figur : Installer tonerpatronerne igen
  9. Luk frontdækslet omhyggeligt.
    Figur : Luk frontdækslet
  10. Sæt stikket i printeren igen, og tænd for den.