Samsung Xpress SL-C460-, SL-C462-, SL-C463-, SL-467-farvelaser-MFP - Sådan skiftes spildtonerbeholderen

Dette dokument forklarer, hvordan du udskifter spildtonerbeholderen.
Når spildtonerbeholderens levetid er udløbet, vises der en meddelelse på kontrolpanelets display om, at spildtonerbeholderen trænger til at blive udskiftet.
bemærk:
  • Der kan blive frigjort tonerpartikler inde i printeren, men det betyder ikke, at printeren bliver beskadiget.
  • Når du fjerner spildtonerbeholderen fra printeren, skal du forsigtigt flytte beholderen for ikke at tabe den.
  • Sørg for, at du lægger beholderen til spildtoner på en jævn overflade, så du ikke spilder toneren.
  • Undgå at vippe eller vende beholderen.

Udskiftning af spildtonerbeholderen

Brug denne fremgangsmåde for at udskifte spildtonerbeholderen.
  1. Sluk printeren, tag strømstikket ud fra bagsiden af printeren, og vent nogle få minutter, indtil printeren er afkølet.
  2. Åbn frontdækslet.
    Figur : Åbn frontdækslet
  3. Fjern tonerpatronerne.
    Figur : Fjern tonerpatronerne
  4. Træk beholderen til spildtoner ud af printeren (1). Fjern hætten fra pakken, og brug den til at lukke åbningen i beholderen for spildtoner (2). Bortskaf spildtonerbeholderen (3).
    Figur : Fjern spildtonerbeholderen
  5. Pak den nye spildtonerbeholder ud (1). Isæt den nye spildtonerbeholder (2), og skub den på plads for at sikre, at den sidder godt fast.
    Figur : Installer den nye spildtonerbeholder.
  6. Installer tonerpatronerne igen.
    Figur : Installer tonerpatronerne igen
  7. Luk frontdækslet omhyggeligt.
    Figur : Luk frontdækslet
  8. Tænd for printeren.