Samsung Xpress SL-C460-, SL-C462-, SL-C463-, SL-467-farvelaser-MFP - Sådan skiftes tonerpatronen

Dette dokument forklarer, hvordan man skifter tonerpatronen i din printer. Når en tonerpatron er brugt op, vises vinduet Udskriftsstatus på computeren, hvilket angiver, at tonerpatronen skal skiftes.
bemærk:
  • Ryst tonerpatronen grundigt, da dette forbedrer den indledende udskriftskvalitet.
  • Billederne i denne brugervejledning kan afvige fra printeren, afhængigt af indstillingerne eller modellen. Kontrollér din printertype.
  • Brug ikke skarpe genstande som f.eks. en kniv eller saks til at åbne tonerpatronens emballage. De kan ridse patronens tromle.
  • Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
  • Når du åbner en scannerenhed, skal du holde dokumentføderen og scannerenheden sammen.
  • Hvis der udskrives efter printeren viser, at tonerpatronen er tom, kan printeren tage alvorlig skade.

Sådan udskiftes en tonerpatron

Brug denne fremgangsmåde for at udskifte tonerpatronerne.
  1. Åbn frontdækslet.
    Figur : Åbn frontdækslet
  2. Tag fat i håndtaget på tonerpatronen, og fjern den fra printeren.
    Figur : Fjern den brugte tonerpatron
  3. Tag den nye tonerpatron ud af emballagen. Ryst forsigtigt toneren fra side til side for at fordele toneren jævnt.
    Figur : Fjern den nye tonerpatron, og ryst den forsigtigt
  4. Fjern beskyttelsesdækslet (1) og forseglingstapen (2).
    bemærk:
    Sørg for at genbruge alt emballagemateriale.
    Figur : Fjern dækslet og forseglingstapen
  5. Sæt den nye tonerpatron i den rette plads.
    Figur : Indsæt den nye tonerpatron
  6. Luk frontdækslet.
    Figur : Luk frontdækslet