Samsung-laserprintere - Ilægning af originale dokumenter

Dette dokument forklarer, hvordan du ilægger papir i bakken.
Du kan bruge scannerglaspladen eller den dobbelte automatiske dokumentføder (DADF) til at indlæse et originalt dokument til kopiering, scanning og afsendelse som fax.
På scannerglaspladen
Sørg for, at der ikke er nogen originaler i DADF'en. Hvis der registreres en original i DADF'en, prioriterer printeren den over originalen på scannerglaspladen. Brug scannerglaspladen for at få den bedste scanningskvalitet, især for farvebilleder eller gråtonebilleder.
Klargøring af originaler
  • Læg ikke dokumenter i, der er mindre end 25 x 25 mm (1,0 x 1,0") eller større end 297 x 432 mm (11,7 x 17").
  • Sørg for, at al lim, blæk eller korrekturvæske på papiret er helt tørt, før du lægger det i.
  1. Åbn DADF'en.
    Figur : DADF, åbn
  2. Placer originalen på scannerglaspladen med forsiden nedad og ret den ind efter registreringsstyret i øverste venstre hjørne af glasset.
    Figur : Læg papir i med forsiden nedad
  3. Luk DADF'en.
      bemærk:
    • Hvis DADF'en er åben under kopiering, kan det påvirke kopikvalitet og tonerforbrug.
    • Støv på scannerglaspladen kan medføre sorte pletter på udskriften. Hold den altid ren.
    • Hvis du kopierer en side fra en bog eller et tidsskrift, skal du løfte DADF'en, indtil dens hængsler fanges af stopperen, og derefter lukke låget. Hvis bogen eller tidsskriftet er tykkere end 30 mm (1"), kan du starte kopieringen med åbent låg.
      advarsel:
    • Pas på ikke at slå scannerglaspladen i stykker. Du kan risikere at komme til skade.
    • Læg ikke hænder på scannerglaspladen, når DADF'en lukkes. DADF'en kan falde ned på dine hænder og forårsage personskade.
    • Kig ikke ind i lyset fra indersiden af scanneren, mens der kopieres eller scannes. Det er skadeligt for øjnene.
I den dobbelte automatiske dokumentføder (DADF)
Klargøring af originaler
  • Læg ikke dokumenter i, der er mindre end 140 x 140 mm (5,5 x 5,5") eller større end 297 x 432 mm (11,7 x 17").
  • DADF'en kan automatisk registrere originaler i størrelserne A3, A4 LEF, A4 SEF, B4, B5 LEF, B5 SEF, A5 LEF, A5 SEF, Ledger, Legal, Letter LEF, Letter SEF, Statement LEF og Statement SEF.
  • Forsøg ikke at lægge følgende typer af papir i, for at forhindre papirstop, lav udskriftskvalitet og printerskader.
    • Karbonpapir eller papir med karbonbagside
    • Bestrøget papir
    • Pergamentpapir eller tyndt papir
    • Krøllet eller foldet papir
    • Bukket eller rullet papir
    • Iturevet papir
  • Fjern alle hæfteklammer eller papirklips, før du lægger det i.
  • Sørg for, at al lim, blæk eller korrekturvæske på papiret er helt tørt, før du lægger det i.
  • Læg ikke originaler i, der har forskellige formater eller papirvægte.
  • Læg ikke brochurer, hæfter, transparenter eller dokumenter i med andre usædvanlige egenskaber.
Ved brug af DADF'en kan man lægge op til 100 papirark (80 g/m2, 20 lb. bond) i til et job.
  1. Bøj papirstakken, og luft den, for at adskille siderne, før du lægger originaler i.
    Figur : Bøj eller luft papiret
  2. Læg originalerne i DADF'en med forsiden opad. Sørg for, at bunden af originalstakken passer til det papirformat, der er markeret på dokumentpapirbakken.
    Figur : Læg papir i med forsiden opad
  3. Juster dokumenternes breddestyr, så de ligger op mod papirsiderne.
    Figur : Breddestyr, justér
      bemærk:
    Støv på DADF'ens glasplade kan medføre sorte linjer på udskriften. Hold altid glaspladen ren.