• Oplysning

Samsung SCX-5835 SCX-5935-laser-MFP - Ilægning af originaler

Dette dokument indeholder instruktioner i, hvordan du lægger originale dokumenter i printeren. Du kan bruge scannerglaspladen eller den automatiske dokumentføder (ADF) til at indlæse et originalt dokument til kopiering, scanning og at sende en fax.

Klargøring af originaler

For at klargøre et originalt dokument skal du følge disse retningslinjer:
  • Læg ikke dokumenter i, der er mindre end 142 x 148 mm (5,6 x 5,8") eller større end 216 x 356 mm (8,5 x 14").
  • Forsøg ikke at lægge følgende typer af papir i, for at forhindre papirstop, lav udskriftskvalitet og printerskader.
    • Karbonpapir eller papir med karbonbagside
    • Bestrøget papir
    • Pergamentpapir eller tyndt papir
    • Krøllet eller foldet papir
    • Bukket eller rullet papir
    • Iturevet papir
  • Fjern alle hæfteklammer eller papirklips, før du lægger det i.
  • Sørg for, at al lim, blæk eller korrekturvæske på papiret er helt tørt, før du lægger det i.
  • Læg ikke originaler i, der har forskellige formater eller papirvægte.
  • Læg ikke brochurer, hæfter, transparenter eller dokumenter i med andre usædvanlige egenskaber.

Ilægning af originale dokumenter på scannerglaspladen

Sørg for, at der ikke er nogen originaler i dokumentføderen. Hvis der registreres en original i dokumentføderen, prioriterer printeren den over originalen på scannerglaspladen. Brug scannerglaspladen for at få den bedste scanningskvalitet, især for farvebilleder eller gråtonebilleder.
For at lægge et originalt dokument på scannerglaspladen skal du følge disse trin.
  1. Åbn scannerens låg.
    Figur : Åbn scannerens låg
  2. Placer originalen på scannerglaspladen med forsiden nedad og ret den ind efter registreringsstyret i øverste venstre hjørne af glasset.
    Figur : Juster det originale dokument efter registreringsstyret.
  3. Luk scannerens låg.
      vigitig advarsel:
    • Pas på ikke at slå scannerglaspladen i stykker. Du kan risikere at komme til skade.
    • Pas på ikke at lade scanningsdækslet falde ned over dine hænder. Du kan risikere at komme til skade.
    • Når du scanner eller kopierer, skal du ikke se på lyset inde i scanneren. Det er skadeligt for dine øjne, og det kan være farligt.
    bemærk:
    • Hvis scannerlåget er åbent under kopiering, kan det påvirke kopikvalitet og tonerforbrug.
    • Støv på scannerglaspladen kan medføre sorte pletter på udskriften. Hold den altid ren.
    • Hvis du kopierer en side fra en bog eller et tidsskrift, skal du løfte scannerlåget, indtil dets hængsler fanges af stopperen, og derefter lukke låget. Hvis bogen eller tidsskriftet er tykkere end 30 mm, kan du starte kopieringen med åbent låg.

Ilægning af originaler i den automatiske dokumentføder

ADF'en tillader op til 50 papirark (80 g/m2, 20 lb. bond) til et job.
For at lægge et originalt dokument på ADF'en skal du følge disse trin.
  1. Bøj papirstakken, og luft den, for at adskille siderne, før du lægger originaler i.
    Figur : Vift eller bøj papiret
  2. Læg originalen i ADF'en med forsiden opad. Sørg for, at bunden af originalstakken passer til den papirstørrelse, der er markeret på dokumentpapirbakken.
    Figur : Læg originalens forside opad
  3. Juster dokumenternes breddestyr, så de ligger op mod papirsiderne.
    Figur : Juster breddestyrene
    bemærk:
    Støv på ADF'ens glasplade kan medføre sorte linjer på udskriften. Hold den altid ren.