Samsung CLX-318x-farvelaser-MFP - Ilægning af originaler

Dette dokument forklarer, hvordan du ilægger papir i bakken.
På scannerglaspladen
Du kan kopiere eller scanne originaler ved hjælp af scannerglaspladen. Du kan få den bedste scanningskvalitet, især for farvebilleder eller gråtonebilleder.
  1. Løft og åbn scannerlåget.
    Figur : Scannerlåg, åbn
  2. Anbring originalen med forsiden nedad på scannerglaspladen. Juster den i forhold til registreringsstyret i øverste venstre hjørne af glaspladen.
    Figur : Læg originalen i med forsiden nedad
  3. Luk scannerens låg.
      bemærk:
    • Hvis scannerlåget er åbent under kopiering, kan det påvirke kopikvalitet og tonerforbrug.
    • Støv på scannerglaspladen kan medføre sorte pletter på udskriften. Hold den altid ren.
    • Hvis du kopierer en side fra en bog eller et tidsskrift, skal du løfte scannerlåget, indtil dets hængsler fanges af stopperen, og derefter skal låget lukkes. Hvis bogen eller tidsskriftet er tykkere end 30 mm, kan du starte kopieringen med åbent scannerlåg.
      advarsel:
    • Pas på ikke at slå scannerglaspladen i stykker. Du kan risikere at komme til skade.
    • Læg ikke hænder på den, når scannerlåget lukkes. Scannerlåget kan falde ned på dine hænder og forårsage personskade.
    • Kig ikke ind i lyset inde i scanneren under kopiering eller scanning. Det er skadeligt for øjnene.
I dokumentføderen (kun CLX-3185FN, CLX-3185FW)
Ved brug af dokumentføderen kan man lægge op til 15 papirark (75 g/m2, 20 lb. bond) i til et job.
  1. Bøj papirstakken, og luft den, for at adskille siderne, før du lægger originaler i.
    Figur : Bøj eller luft papiret
  2. Læg originalen i dokumentføderen med forsiden opad. Sørg for, at bunden af originalstakken passer til den papirstørrelse, der er markeret på dokumentpapirbakken.
    Figur : Læg originalen i
  3. Justér breddestyrene på dokumentføderen, så de ligger op mod papirsiderne.
    Figur : Breddestyr, justér
      bemærk:
    Støv på dokumentføderens glasplade kan medføre sorte streger på udskriften. Hold altid glaspladen ren.