• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

OMEN by HP - 17-an018no til underholdningsformål, produktspecifikationer

Hardware
Produktnummer
3FY91EA
Produktnavn
OMEN by HP - 17-an018no
Mikroprocessor
Intel® Core™ i7-7700HQ (basisfrekvens på 2,8 GHz, op til 3,8 GHz med Intel® Turbo Boost-teknologi, 6 MB cache, 4 kerner)
Chipset
Intel® HM175
Hukommelse, standard
16 GB DDR4-2400 SDRAM (2 x 8 GB)
Videografik
NVIDIA® GeForce® GTX 1070 (8 GB dedikeret GDDR5)
Harddisk
1 TB 7200 o/min. SATA
Skærm
Refleksfri FHD 120 Hz IPS-skærm på 17,3" (1920 x 1080) med WLED-bagbelysning
Tastatur
Bagbelyst tastatur i fuld størrelse med numeriske tastatur ("island-style")
Pegeenhed
Touchpad med understøttelse af multi-touch-bevægelser
Trådløs tilslutning
Kombination af Intel® 802.11b/g/n/ac (2x2) Wi-Fi® og Bluetooth® 4.2
Netværksinterface
Integreret 10/100/1000 GbE LAN
Udvidelsesstik
1 multiformat SD-mediekortlæser
Eksterne porte
1 Thunderbolt™ 3 (data op til 40 Gb/sek., DP1.2, HP Sleep and Charge); 3 USB 3.1, 1. generation (1 HP Sleep and Charge); 1 Mini DisplayPort™; 1 HDMI; 1 RJ-45; 1 kombineret hovedtelefon-/mikrofonstik; 1 mikrofonstik
Mindste produktmål (B x D x H)
42,3 x 30,4 x 3,3 cm
Vægt
3,78 kg
Strømforsyning
230-W vekselstrømsadapter
Batteritype
8-cellers litiumionbatteri på 86 Wh
Battery life mixed usage
Op til 12 timer og 45 minutter
Video Playback Battery life
Op til 11 timer
Webkamera
HP Wide Vision FHD-kamera med IR-teknologi og to indbyggede digitale mikrofoner
Lydfunktioner
Bang & Olufsen; HP Audio Boost; To højttalere
Software
Operativsystem
Windows 10 Home 64
HP apps
OMEN Control; HP Audio Switch; HP CoolSense; HP JumpStart; HP Sure Connect
Software included
McAfee LiveSafe™
Pre-installed software
Netflix
Software - Productivity & finance
En måneds prøveperiode for nye Microsoft® Office 365-kunder