Samsung SCX-4300, laser MFP - Ilægning af papir

Dette dokument indeholder vejledning i, hvordan du lægger papir i papirbakken og den manuelle indføring.
Ilæg det udskriftsmateriale, du bruger til de fleste af dine udskriftsjob, i papirbakken. Papirbakken kan maksimalt indeholde 250 ark almindeligt papir a (80 g/m2).
Ilægning af papir i papirindføringsbakken
Brug følgende trin til ilægning af papir i papirbakken.
  1. Træk papirbakken op, og tag den ud af printeren.
    Figur : Fjern papirindføringsbakken
  2. Bøj papirstakken og luft den for at adskille siderne, før du lægger papir i. Bank derefter stakken mod en jævn overflade for at rette den op.
    Figur : Bøj eller luft papiret
  3. Ilæg papiret med den side, der skal udskrives på, nedad.
    Figur : Udskriftsside nedad
      bemærk:
    • Brevpapir: Du kan ilægge brevpapir med designsiden nedad. Den øverste kant af arket med logoet skal placeres på forsiden af papirbakken.
    • Fortrykt papir: Placér den udskrevne side opad med en ubøjet kant forrest. Hvis du oplever problemer med papirindføringen, skal du vende papiret om. Bemærk, at udskriftskvaliteten ikke er garanteret.
      bemærk:
    Hvis du vil ilægge et papir i anden størrelse, skal du justere papirstyrene i overensstemmelse hermed. Se Skift papirets størrelse i papirbakken for at få hjælp.
  4. Vær opmærksom på papirgrænsemærket på begge indersider af papirbakken. Hvis der fyldes for meget papir i, kan det medføre papirstop.
    Figur : Vær opmærksom på papirgrænsemærket
  5. Sæt papirbakken tilbage i printeren.
    Figur : Indsæt papirindføringsbakken igen
      bemærk:
    • Når du har lagt papiret i, skal du indstille printeren til papirtypen og -størrelsen. Indstillingerne foretaget fra printerdriveren overskriver indstillingerne på kontrolpanelet.
    • Hvis du oplever problemer med papirindføringen, skal du prøve at placere et ark ad gangen i den manuelle indføring.
Ilægning af papir i den manuelle indføring
Brug den manuelle indføring til at udskrive transparenter, etiketter, konvolutter eller postkort. Den er også nyttig til at lave hurtige kørsler af papirtyper eller -størrelser, der ikke er i papirbakken i øjeblikket.
Tip til brug af manuel indføring
  • Ilæg udskriftsmedier med forsiden opad, med den øverste kant først i den manuelle bakke. Anbring mediet i midten af bakken.
  • Ilæg altid kun det angivne udskriftsmedie for at undgå papirstop og problemer med udskriftskvaliteten.
  • Når du udskriver mellemstore medier på 76 x 127 mm (3 x 5") på den manuelle indføring, skal du åbne bagdækslet.
  • Når du udskriver på transparenter, skal du åbne bagdækslet. Hvis ikke, kan de blive revet itu på vej ud af printeren.
Brug vejledningen til at ilægge papir i den manuelle bakke.
  1. Læg et ark med udskriftsmaterialet i midten af den manuelle indføring med den side, der skal udskrives, opad.
    Figur : Læg papir i den manuelle indføring
      bemærk:
    Læg papir den manuelle indføring i henhold til det anvendte udskriftsmedie:
    • Konvolutter: Ilæg en konvolut med klapsiden nedad og med frimærkeområdet i øverste venstre side.
    • Transparenter: Ilæg en transparent med udskriftssiden opad og toppen med klæbebåndet først ind i printeren.
    • Etiketter: Ilæg et ark med udskriftssiden opad og den korte øverste kant først ind i printeren.
    • Brevpapir eller papir med vandmærke: Ilæg det fortrykte papir med designsiden opad og den øverste kant først ind i printeren.
    • Fortrykt papir: Ilæg et ark med udskriftssiden nedad og en ikke-krøllet kant mod printeren.
    • Kort: Ilæg et kort med udskriftssiden opad og den korte kant først ind i printeren.
  2. Juster de manuelle indføringsstyr til bredden af udskriftsmaterialet uden at bøje det.
    Figur : Juster de manuelle indføringsstyr
  3. Når du har ilagt papir, skal du indstille papirtype og -format for den manuelle indføring.
  4. Åbn bagdækslet ved transparenter og små medier (eller for andre trykte medier).
      bemærk:
    Indstillingerne foretaget fra printerdriveren overskriver indstillingerne på kontrolpanelet.