Samsung SCX-4300, laser-MFP - Ilægning af originale dokumenter

Dette dokument indeholder instruktioner i, hvordan du lægger originale dokumenter i printeren. Du kan bruge dokumentglaspladen til at ilægge et originalt dokument til kopiering og scanning.

Ilægning af originale dokumenter på dokumentglaspladen

For at lægge et originalt dokument på dokumentglaspladen skal du følge disse trin.
  1. Åbn dækslet til dokumentglaspladen.
    Figur : Åbn dækslet til dokumentglaspladen
  2. Placer originalen på dokumentglaspladen med forsiden nedad, og ret den ind efter registreringsstyret i øverste venstre hjørne af glasset.
    Figur : Ret ind efter registreringsstyret
  3. Luk dokumentdækslet. Pas på, at dokumentet ikke flytter sig.
    bemærk:
    • Hvis dækslet til dokumentglaspladen er åbent under kopiering, kan det påvirke kopikvalitet og tonerforbrug.
    • Støv på dokumentglaspladen kan medføre sorte pletter på udskriften. Hold den altid ren.
    • Hvis du kopierer en side fra en bog eller et tidsskrift, skal du løfte dækslet til dokumentglaspladen, indtil dets hængsler fanges af stopperen, og derefter lukke dækslet. Hvis bogen eller tidsskriftet er tykkere end 30 mm, kan du starte kopieringen med åbent dæksel.