Samsung CLX-8380, farvelaser-MFP - Ilægning af papir

Dette dokument indeholder instruktioner i, hvordan du lægger papir i printerbakkerne.
Læg det udskriftsmedie, du bruger til de fleste af dine udskriftsjob, i bakke 1. Bakke 1 kan indeholde højst 520 ark almindeligt papir på 80 g/m2. Du kan købe en valgfri bakke og lægge den under standardbakken for at ilægge yderligere 520 ark papir.
Ilægning af papir i bakke 1, valgfri bakke eller valgfri højkapacitetsindføring
Brug følgende trin til at ilægge en stak papir i størrelsen Letter i bakke 1, den valgfri bakke eller den valgfri højkapacitetsindføring
  1. Træk papirbakken ud. Placér papiret i bakken med den side opad, der skal udskrives på.
    Figur : Åbn papirbakken, og ilæg papir
      bemærk:
    Placer den side, der skal udskrives på, opad. Se tabellen for specifikke udskrivningsinstruktioner.
    Konvolut
    Fortrykt papir
    Transparent
    Stanset papir
    Karton
    Brevpapir
    Etiket
  2. Når der er lagt papir i bakken, skal du tage fat om papirbreddestyret og flytte det mod stakken af papir, indtil det berører siden af stakken ganske let. Tryk ikke styret for tæt på papirets kant, da styret kan bøje papiret.
    Figur : Juster papirbreddestyret.
      bemærk:
    • Skub ikke papirbreddestyrene for langt ind, da det kan medføre, at materialerne bøjer.
    • Papirstop kan opstå, hvis papirbreddestyrene ikke justeres korrekt.
    Figur : Korrekt placering af papirbreddestyr
  3. Indstil papirtype og -format for bakken.
      bemærk:
    • Hvis du oplever problemer med papirindføringen, skal du prøve at placere et ark ad gangen i multifunktionsbakken.
Ilæg papir i multifunktionsbakken
Multifunktionsbakken kan rumme specialformater og -typer af udskriftsmateriale, f.eks. transparenter, postkort, notekort og konvolutter. Det er nyttigt til udskrivning af en enkelt side på brevpapir eller farvet papir.
Tip til brug af multifunktionsbakken
  • Ilæg kun én størrelse af udskriftsmedie ad gangen i multifunktionsbakken.
  • For at undgå papirstop må du ikke tilføje papir, hvis der stadig er papir i multifunktionsbakken. Dette gælder også andre typer af udskriftsmedier.
  • Ilæg udskriftsmedier med forsiden nedad, med den øverste kant først i multifunktionsbakken. Anbring mediet i midten af bakken.
  • Ilæg altid kun det angivne udskriftsmedie for at undgå papirstop og problemer med udskriftskvaliteten.
  • Udglat eventuelle krøllede postkort, konvolutter og labels, før de lægges i multifunktionsbakken.
Brug vejledningen til at ilægge papir i multifunktionsbakken.
  1. Åbn multifunktionsbakken, og fold multifunktionsbakkens forlænger ud.
    Figur : Åbn multifunktionsbakken
  2. Bøj papirstakken og luft den for at adskille siderne, før du lægger papir i.
    Figur : Bøj eller luft papiret
    Transparenter: Hold dem i kanterne, og undgå at røre udskriftssiden. Olier fra fingrene kan forårsage problemer med udskriftskvaliteten.
  3. Ilæg papiret med den side, der skal udskrives på, nedad.
    Figur : Ilæg papiret
      bemærk:
    Placer den side, der skal udskrives på, nedad. Se tabellen for specifikke udskrivningsinstruktioner.
    Konvolut
    Fortrykt papir
    Transparent
    Stanset papir
    Karton
    Brevpapir
    Etiket
    Bannerpapir
    Ilæg et ark ad gangen, og før papiret ind med to hænder, da papirlængden er længere end multifunktionsbakken.
  4. Klem papiret fast i multifunktionsbakken med styrene, og juster dem til papirets bredde. Flyt hvert styr mod stakken af papir, indtil de berører siden af stakken ganske let. Tryk ikke styret for tæt på papirets kant, da styret kan bøje papiret, hvilket forårsager papirstop eller skævhed.
    Figur : Juster papirbreddestyrene
  5. Indstil papirtype og -format for multifunktionsbakken.
      bemærk:
    Indstillingerne foretaget fra printerdriveren overskriver indstillingerne på kontrolpanelet.
  6. Når udskrivningen er færdig, skal du folde multifunktionsbakkens forlænger ind og lukke multifunktionsbakken.