Samsung CLX-8380, farvelaser-MFP - Ilægning af originaler

Dette dokument indeholder instruktioner i, hvordan du lægger originale dokumenter i printeren. Du kan bruge scannerglaspladen eller den dobbelte automatiske dokumentføder (DADF) til at indlæse et originalt dokument til kopiering, scanning og at sende en fax.
Ilægning af originale dokumenter på scannerglaspladen
Sørg for, at der ikke er nogen originaler i DADF'en. Hvis der registreres en original i DADF'en, prioriterer printeren den over originalen på scannerglaspladen. Brug scannerglaspladen for at få den bedste scanningskvalitet, især for farvebilleder eller gråtonebilleder.
For at lægge et originalt dokument på scannerglaspladen skal du følge disse trin.
  1. Åbn scannerens låg.
    Figur : Åbn scannerens låg
  2. Placer originalen på scannerglaspladen med forsiden nedad, og ret den ind efter registreringsstyret i øverste venstre hjørne af glasset.
    Figur : Ret ind efter registreringsstyret
  3. Luk scannerens låg.
      bemærk:
    • Hvis scannerlåget er åbent under kopiering, kan det påvirke kopikvalitet og tonerforbrug.
    • Støv på scannerglaspladen kan medføre sorte pletter på udskriften. Hold den altid ren.
    • Hvis du kopierer en side fra en bog eller et tidsskrift, skal du løfte scannerlåget, indtil dets hængsler fanges af stopperen, og derefter lukke låget. Hvis bogen eller tidsskriftet er tykkere end 30 mm, kan du starte kopieringen med åbent låg.
Ilægning af originaler i den automatiske dokumentføder
DADF'en tillader op til 100 papirark (75 g/m2) til et job.
Når du bruger DADF'en:
  • I DADF'en: Læg ikke dokumenter i, der er mindre end 69 (B) x 145 (L) mm (2,7 x 5,7") eller større end 216 (B) x 356 (L) mm (8,5 x 14").
  • Forsøg ikke at ilægge følgende typer af papir:
    • karbonpapir eller papir med karbonbagside
    • bestrøget papir
    • pergamentpapir eller tyndt papir
    • krøllet eller foldet papir
    • bukket eller rullet papir
    • iturevet papir
  • Fjern alle hæfteklammer eller papirklips, før du lægger det i.
  • Sørg for, at al lim, blæk eller korrekturvæske på papiret er helt tørt, før du lægger det i.
  • Læg ikke originaler i, der har forskellige formater eller papirvægte.
  • Læg ikke brochurer, hæfter, transparenter eller dokumenter i med andre usædvanlige egenskaber.
For at lægge et originalt dokument på DADF'en skal du følge disse trin.
  1. Bøj papirstakken, og luft den, for at adskille siderne, før du lægger originaler i.
    Figur : Luft eller bøj papiret
  2. Læg originalen i DADF'en med forsiden opad. Sørg for, at bunden af originalstakken passer til det papirformat, der er markeret på dokumentpapirbakken.
    Figur : Læg originalens forside opad
  3. Juster dokumenternes breddestyr, så de ligger op mod papirsiderne.
    Figur : Juster breddestyrene
      bemærk:
    Støv på DADF'ens glasplade kan medføre sorte streger på udskriften. Hold den altid ren.