Samsung CLP-36x, farvelaserprinter - Ilægning af papir i bakken

Dette dokument forklarer, hvordan du ilægger papir i bakken.
  advarsel:
  • Brug af udskriftsmedier, der ikke opfylder disse specifikationer, kan medføre problemer eller kræve reparationer. Sådanne reparationer er ikke dækket af garantien eller serviceaftaler.
  • Brug ikke inkjet-fotopapir til denne printer. Det kan medføre skade på printeren.
  • Brug af brændbart udskriftsmedie kan medføre brand.
  • Brug kun dertil beregnede udskriftsmedier.
  vigitig advarsel:
Brug af brændbare medier eller fremmedlegemer, der efterlades i printeren, kan medføre overophedning af enheden og i sjældne tilfælde forårsage brand.

Ilægning af papir i bakken

1. Træk papirbakken ud.
    Figur : Papirbakke, fjern
  2. Åben papirdækslet.
    Figur : Papirdæksel, åbn
  3. Tryk på og lås styrets lås i bakken op. Træk bakken ud manuelt. Juster derefter papirlængdestyreren og papirbreddestyreren.
    Figur : Styrets lås, lås op
  4. Bøj papirstakken og luft den for at adskille siderne, før du lægger originaler i.
    Figur : Bøj eller luft papiret
  5. Ilæg papiret med den side, der skal udskrives på, opad.
    Figur : Papir, indsæt
    Hvis papiret er mindre end Letter-størrelse, skal du trykke på og låse styrets lås i bakken op. Skub bakken ind manuelt. Juster derefter papirlængdestyreren og papirbreddestyreren.
    Figur : Lille papirstørrelse, lås op
    Figur : Lille papirstørrelse, juster styr
    Hvis papiret er længere end Legal-størrelse, skal du trykke på og låse styrets lås i bakken op. Træk bakken ud manuelt. Juster derefter papirlængdestyreren og papirbreddestyreren.
    Figur : Lang papirstørrelse, lås op
    Figur : Lang papirstørrelse, juster styr
    bemærk:
    • Skub ikke papirbreddestyreren for langt ind, så mediet kommer til at ligge skævt.
    • Brug ikke papir med bøjet forkant. Det kan medføre papirstop eller at papiret bliver krøllet.
    • Hvis du ikke justerer papirbreddestyret, kan det medføre papirstop.
      Figur : Passende justering af styr
  6. Tryk papirbreddestyreren sammen, og skub den ind til kanten af papirstakken uden at få den til at bøje.
    Figur : Juster længde- og breddestyrerne
  7. Luk papirdækslet.
    Figur : Papirdæksel, luk
  8. Indsæt papirbakken.
    Figur : Papirbakke, indsæt
  9. Når du udskriver et dokument, skal papirtype og -størrelse for bakken indstilles, se Sådan indstilles papirstørrelse og -type.
    bemærk:
    Indstillingerne foretaget fra printerdriveren overskriver indstillingerne på kontrolpanelet.
    1. Åbn et program, og start udskriftsmenuen for at udskrive fra et program.
    2. Åbn Udskriftsindstillinger.
    3. Tryk på fanen Papir i Udskrivningsindstillinger, og vælg en passende papirtype. Hvis brugere f.eks. vil bruge en etiket, skal papirtypen indstilles til Etiket.
    4. Vælg Vælg automatisk (eller Manuel indføring) i papirkilden, og tryk på OK.
    5. Start udskrivning fra programmet.