Samsung SCX-6122, SCX-6322, laser-MFP - Ilægning af originaler

Dette dokument forklarer, hvordan du ilægger originale dokumenter.
Brugere kan bruge scannerglaspladen eller ADF'en til at gøre en original klar til kopiering, scanning eller til at sende den som fax.

På scannerglaspladen

Sørg for, at der ikke er nogen originaler i ADF'en. Hvis der registreres en original i ADF'en, prioriterer printeren den over originalen på scannerglaspladen. Brug scannerglaspladen for at få den bedste scanningskvalitet, især for farvebilleder eller gråtonebilleder.
  1. Løft og åbn scannerlåget.
    Figur : Scannerlåg, åbn
  2. Placer originalen på scannerglaspladen med forsiden nedad og ret den ind efter registreringsstyret i øverste venstre hjørne af glasset.
    Figur : Placer originalen
  3. Luk scannerens låg.
    bemærk:
    • Hvis scannerlåget er åbent under kopiering, kan det påvirke kopikvalitet og tonerforbrug.
    • Støv på scannerglaspladen kan medføre sorte pletter på udskriften. Hold den altid ren.
    • Hvis du kopierer en side fra en bog eller et tidsskrift, skal du løfte scannerlåget, indtil dets hængsler fanges af stopperen, og derefter skal låget lukkes. Hvis bogen eller tidsskriftet er tykkere end 30 mm, kan du starte kopieringen med åbent låg.

I ADF'en

Ved brug af ADF'en kan du ilægge op til 40 ark papir (75 g/m2) til et job (kun SCX-6122FN).
bemærk:
Ved brug af SCX-6322DN kan du ilægge op til 50 ark papir (75 g/m2) til et job.
Når du bruger ADF'en:
  • Ilæg ikke papir, som er mindre end 142 x 148 mm eller større end 216 x 356 mm. Ved brug af SCX-6122FN skal du sørge for, at du ikke ilægger papir, som er mindre end 172 x 148 mm.
  • Forsøg ikke at ilægge følgende typer af papir:
    • karbonpapir eller papir med karbonbagside
    • bestrøget papir
    • pergamentpapir eller tyndt papir
    • krøllet eller foldet papir
    • bukket eller rullet papir
    • iturevet papir
  • Fjern alle hæfteklammer eller papirklips, før du lægger det i.
  • Sørg for, at al lim, blæk eller korrekturvæske på papiret er helt tørt, før du lægger det i.
  • Læg ikke originaler i, der har forskellige formater eller papirvægte.
  • Læg ikke brochurer, hæfter, transparenter eller dokumenter i med andre usædvanlige egenskaber.
Sådan lægges en original i ADF'en:
  1. Læg originalen i ADF'en med forsiden opad. Sørg for, at bunden af originalstakken passer til det papirformat, der er markeret på dokumentpapirbakken.
    Figur : Placer originalen
  2. Juster dokumenternes breddestyr, så de ligger op mod papirsiderne.
    Figur : Breddestyr, juster
    bemærk:
    Støv på ADF'ens glasplade kan medføre sorte linjer på udskriften. Hold den altid ren.