Samsung CLP-605, CLP-61x, CLP-660, CLP-661, farvelaserprintere - Ilægning af papir

Dette dokument indeholder instruktioner i, hvordan du lægger papir i printerbakkerne.
Læg det udskriftsmedie, du bruger til de fleste af dine udskriftsjob, i bakke 1. Bakke 1 kan indeholde højst 250 ark almindeligt papir på 75 g/m2. Du kan købe en valgfri bakke og lægge den under standardbakken for at ilægge yderligere 500 ark papir.