Samsung Xpress-farvelaserprintere - Sådan skiftes tonerpatronen

Dette dokument forklarer, hvordan du udskifter tonerpatronen til Samsung Xpress-farvelaserprinterne SL-C430, SL-C432, SL-C433, SL-C435 og SL-C436.

Sådan udskiftes tonerpatronerne

Brug denne fremgangsmåde for at udskifte tonerpatronerne.
  1. Tryk på udløserknappen til dækslet, og åbn derefter frontdækslet.
    Figur : Eksempel på at trykke på udløserknappen til dækslet, og derefter at åbne frontdækslet
  2. Tag fat i håndtaget på tonerpatronen, og fjern den fra printeren.
    Figur : Eksempel på at tage fat i tonerpatronerne
  3. Tag den nye tonerpatron ud af kassen. Ryst forsigtigt toneren fra side til side for at fordele toneren jævnt.
    Figur : Eksempel på at fjerne en ny tonerpatron og derefter ryste den forsigtigt
  4. Fjern alle emballagematerialer, og genbrug dem.
    bemærk:
    Sørg for at genbruge alt emballagemateriale.
      Figur : Eksempel på fjernelse af alt emballagemateriale
    1. Plastiktap
    2. Forseglingstape
  5. Indsæt den nye tonerpatron på den rette plads.
    Figur : Eksempel på, hvordan den nye tonerpatron indsættes
  6. Luk frontdækslet.
    Figur : Eksempel på, hvordan frontdækslet lukkes