Samsung Xpress-farvelaserprintere - Udskiftning af spildtonerbeholder

Dette dokument forklarer, hvordan du udskifter spildtonerbeholderen til Samsung Xpress-farvelaserprinterne SL-C430, SL-C432, SL-C433, SL-C435 og SL-C436.
Udskiftning af spildtonerbeholderen
Brug denne fremgangsmåde for at udskifte spildtonerbeholderen.
  1. Tryk på udløserknappen til dækslet, og åbn derefter frontdækslet.
    Figur : Eksempel på at trykke på udløserknappen til dækslet, og derefter at åbne frontdækslet
  2. Tag fat i håndtagene på tonerpatronerne, og fjern dem fra printeren.
    Figur : Eksempel på at tage fat i tonerpatronerne
  3. Fjern den gamle spildtonerbeholder, og tag derefter den nye spildtonerbeholder ud af kassen.
      bemærk:
    Sørg for at genbruge alt emballagemateriale.
      Figur : Eksempel på at fjerne den gamle spildtonerbeholder (1) og tage den nye spildtonerbeholder ud af kassen (2)
    1. Fjern spildtonerbeholderen
    2. Tag den nye spildtonerbeholder ud af kassen
  4. Indsæt den nye spildtonerbeholder i printeren.
    Figur : Eksempel på isætning af den nye spildtonerbeholder
  5. Sæt tonerpatronerne i igen.
    Figur : Eksempel på, hvordan tonerpatronen indsættes igen
  6. Luk frontdækslet.
    Figur : Eksempel på, hvordan frontdækslet lukkes