• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

Samsung Xpress-farvelaserprintere - Sådan skiftes billedbehandlingsenheden

Dette dokument forklarer, hvordan du udskifter billedbehandlingsenheden til Samsung Xpress-farvelaserprinterne SL-C430, SL-C432, SL-C433, SL-C435 og SL-C436.
Når levetiden for billedbehandlingsenheden er udløbet, vises Smart Panel-programvinduet på computeren som indikation for at billedbehandlingsenheden skal udskiftes. Ellers stopper printeren udskrivningen.
  advarsel:
  • Brug ikke skarpe genstande, såsom en kniv eller saks, til at åbne pakken med billedbehandlingsenheden. De kan ridse overfladen på billedbehandlingsenheden.
  • Undgå at røre ved det grønne område på billedbehandlingsenheden. Brug håndtaget på billedbehandlingsenheden, så du ikke rører ved dette område.
  • Billedbehandlingsenheden må ikke udsættes for lys i mere end en par minutter, da dette kan beskadige den. Dæk den til med et ark papir, om nødvendigt.
  • Kontroller, at alle tonerpatroner er sat korrekt i, før frontdækslet lukkes.
Udskiftning af billedbehandlingsenheden
Brug denne fremgangsmåde for at udskifte billedbehandlingsenheden.
  1. Tryk på udløserknappen til dækslet, og åbn derefter frontdækslet.
    Figur : Eksempel på at trykke på udløserknappen til dækslet, og derefter at åbne frontdækslet
  2. Tag fat i håndtagene på tonerpatronerne, og fjern dem fra printeren.
    Figur : Eksempel på at tage fat i tonerpatronerne
  3. Tag fat i spildtonerbeholderen, og fjern den fra printeren.
    Figur : Eksempel på at tage fat i spildtonerbeholderen for at fjerne den
  4. Tag fat i billedbehandlingsenheden, og tag den derefter ud af printeren.
    Figur : Eksempel på at tage fat i billedbehandlingsenheden for at fjerne den
  5. Fjern den nye billedbehandlingsenhed fra kassen, og indsæt den i printeren.
    Figur : Eksempel på at fjerne den nye billedbehandlingsenhed fra kassen og derefter genindsætte den nye billedbehandlingsenhed
  6. Sæt forsigtigt spildtonerbeholderen tilbage i printeren.
    Figur : Eksempel på genisætning af spildtonerbeholderen
  7. Sæt tonerpatronerne i igen.
    Figur : Eksempel på, hvordan tonerpatronen indsættes igen
  8. Luk frontdækslet.
    Figur : Eksempel på, hvordan frontdækslet lukkes.