Samsung SF-650, SF-651, laser-MFP - Ilægning af originaler

Dette dokument indeholder instruktioner i, hvordan du lægger originale dokumenter i printeren.
  bemærk:
  • Læg ikke dokumenter i, der er mindre end 148 x 148 mm (5,8 x 5,8") eller større end 216 x 356 mm (8,5 x 14").
  • Forsøg ikke at lægge følgende typer af papir i for at forhindre papirstop, lav udskriftskvalitet og printerskader.
    • karbonpapir eller papir med karbonbagside
    • bestrøget papir
    • pergamentpapir eller tyndt papir
    • krøllet eller foldet papir
    • bukket eller rullet papir
    • iturevet papir
  • Fjern alle hæfteklammer eller papirklips, før du lægger det i.
  • Sørg for, at al lim, blæk eller korrekturvæske på papiret er helt tørt, før du lægger det i.
  • Læg ikke originaler i, der har forskellige formater eller papirvægte.
  • Læg ikke brochurer, hæfter, transparenter eller dokumenter i med andre usædvanlige egenskaber.