Samsung SF-650, SF-651, laser MFP - Afhjælpning af papirstop

Dette dokument viser, hvordan du rydder papirstop i printeren. Når der opstår papirstop, vises en advarselsmeddelelse på printerens kontrolpanel.
  advarsel:
Hvis du vil undgå at rive papiret i stykker, skal du trække det fastklemte papir ud langsomt og forsigtigt. Følg vejledningen i de følgende afsnit for at afhjælpe et papirstop.