• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

Samsung SCX-6122, SCX-6322, laser-MFP - Udskiftning af tromleenheden

Dette dokument forklarer, hvordan man skifter billedbehandlingsenheden. Når levetiden for billedbehandlingsenheden er udløbet, vises Smart Panel-programvinduet på computeren som indikation for at billedbehandlingsenheden skal udskiftes. Ellers stopper printeren udskrivningen.
Tromlepatronens brugstid er ca. 20.000 kopier. LCD-skærmen viser Tromleadvarsel, når den næsten er helt opbrugt. Der kan laves ca. 20.000 kopier, men det anbefales at have en ekstra tromlepatron på lager.
  • Udskift tromle vises på skærmen.
  • Statusindikatoren lyser rødt.
Udskiftning af tromlepatronen
  1. Træk i sidedækslets udløserarm for at åbne det.
    Figur : Sidedæksel, åbn
  2. Åbn frontdækslet.
    Figur : Frontdæksel, åbn
  3. Drej patronens låsehåndtag opad for at frigøre tonerpatronen.
    Figur : Låsehåndtag, drej opad
  4. Træk tonerpatronen ud.
    Figur : Tonerpatron, fjern
      bemærk:
    Tonerpatronen skal fjernes for at udskifte tromlepatronen.
  5. Træk den brugte tromlepatron ud.
    Figur : Tromlepatron, fjern
      bemærk:
    Hjælp miljøet ved at genbruge den brugte tromlepatron. Se genbrugsbrochuren, som blev leveret sammen med tromlepatronen, for flere oplysninger.
  6. Pak den nye tromlepatron ud, og skub den på plads, og sørg for ikke at røre tromlens overflade.
    Figur : Tromlepatron, indsæt
  7. Sæt tonerpatronen i igen, og lås derefter håndtaget.
    Figur : Tonerpatron, indsæt
  8. Luk frontdækslet, og luk derefter sidedækslet.
      bemærk:
    Hvis tælleren ikke nulstilles, vises Tromleadvarsel muligvis før, tromlepatronen skal udskiftes igen.