Samsung SCX-6122, SCX-6322, laser-MFP - Afhjælpning af papirstop med originale dokumenter

Følgende procedure viser, hvordan du afhjælper med originale dokumenter.
Når et originalt dokument skaber et papirstop, mens det føres igennem ADF'en, vises [Dokumentstop] på skærmen.

Afhjælpning af papirstop med dokumenter

1. Fjern eventuelle resterende sider fra ADF.
  2. Sådan åbnes dækslet til den automatiske dokumentføder.
    Figur : ADF-dæksel, åbn
  3. Træk forsigtigt det fastklemte papir ud af ADF.
    Figur : Papir, fjern
    bemærk:
    Hvis der ikke er noget papir i dette område, skal du se afsnittet Indføringsfejl i valse.
  4. Luk ADF-dækslet. Læg de fjernede sider tilbage i ADF'en, hvis der er nogen.
    bemærk:
    Brug scannerglaspladen til tykke, tynde eller blandede papiroriginaler for at forhindre dokumentstop.

Indføringsfejl ved udgangsområde

1. Fjern de resterende dokumenter fra ADF'en.
  2. Åbn dokumentbakken opad, og træk forsigtigt dokumentet ud af DADF'en. Da printeren, som har ADF'en, har en fast dokumentbakke, skal du trække det fejlindførte dokument ud under dokumentbakken.
    Figur : Papir, fjern
  3. Luk dokumentbakken. Læg derefter dokumenterne tilbage i DADF'en.

Indføringsfejl i valse

1. Åbn scannerens låg.
  2. Grib fat i det fejlindførte papir, og fjern papiret fra føderområdet ved at trække det forsigtigt ud til højre med begge hænder.
      Figur : Papir, fjern
    1. Scannerlåg
  3. Luk scannerens låg. Læg derefter de fjernede sider tilbage i ADF'en.