Samsung SF-650, SF-651, laser-MFP - Udskiftning af tonerpatronen

Dette dokument forklarer, hvordan man skifter tonerpatronen.
Når en tonerpatron har nået slutningen af sin levetid:
  • Udskift patron vises på kontrolpanelet.
  • Printeren stopper udskrivningen. Indgående faxer gemmes i hukommelsen.
På dette tidspunkt, skal tonerpatronen skiftes. Kontroller, hvilken slags tonerpatron din printer bruger.
Sådan udskiftes en tonerpatron
Brug denne fremgangsmåde for at udskifte tonerpatronen.
  1. Sluk printeren, og vent et par minutter, til den køler ned.
  2. Åbn frontdækslet.
  3. Træk tonerpatronen ud.
    Figur : Fjern tonerpatronen
  4. Pak den nye tonerpatron ud.
  5. Fjern papiret, der beskytter tonerpatronen, ved at trække i emballagetapen.
    Figur : Fjern papiremballagen
  6. Find forseglingstapen i enden af tonerpatronen. Træk forsigtigt tapen helt ud af tonerpatronen, og kassér den.
    Figur : Fjern forseglingstapen
      bemærk:
    • Forseglingstapen skal være længere end 60 cm, når den fjernes korrekt.
    • Mens du holder tonerpatronen, skal du trække forseglingstapen lige ud for at fjerne den fra tonerpatronen. Pas på, at tapen ikke går i stykker. Hvis dette sker, kan du ikke bruge tonerpatronen.
    • Se illustrationerne på tonerpatronens indpakningspapir.
  7. Ryst forsigtigt tonerpatronen fem eller seks gange for at fordele toneren jævnt i tonerpatronen. Det sikrer det maksimale antal kopier pr. tonerpatron.
    Figur : Ryst forsigtigt tonerpatronen
      bemærk:
    Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
      advarsel:
    Rør ikke ved tonerpatronens grønne underside. Brug håndtaget på tonerpatronen for at undgå at røre ved dette område.
  8. Hold i tonerpatronens håndtag, og sæt den forsigtigt i åbningen i printeren.
    Tapperne på siderne af tonerpatronen og de tilsvarende riller i printeren styrer tonerpatronen i den rigtige position, indtil den låses helt på plads.
    Figur : Indsæt den nye tonerpatron
  9. Luk frontdækslet. Sørg for, at dækslet er sikkert lukket, og tænd derefter printeren.