Samsung SF-650, SF-651, laser-MFP - Afhjælpning af papirstop med originale dokumenter

Dette dokument viser, hvordan du rydder papirstop i printeren. Når et originalt dokument sætter sig fast, mens det føres igennem dokumentføderen, vises en advarselsmeddelelse på kontrolpanelet.
bemærk:
For at undgå papirstop må du ikke bruge tykke, tynde eller blandede dokumenter.
For ikke at rive dokumentet i stykker skal du trække det fastklemte dokument ud, langsomt og forsigtigt.