• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

Samsung SF-650, SF-651, laser-MFP - Afhjælpning af papirstop med originale dokumenter

Dette dokument viser, hvordan du rydder papirstop i printeren. Når et originalt dokument sætter sig fast, mens det føres igennem dokumentføderen, vises en advarselsmeddelelse på kontrolpanelet.
  bemærk:
For at undgå papirstop må du ikke bruge tykke, tynde eller blandede dokumenter.
For ikke at rive dokumentet i stykker skal du trække det fastklemte dokument ud, langsomt og forsigtigt.