Samsung SCX-6122, SCX-6322, laser-MFP - Udskiftning af tonerpatronen

Følgende procedure viser, hvordan man udskifter tonerpatronen.
Når tonerpatronen er helt tom:
bemærk:
  • Tonerpatron tom vises på skærmen.
  • Printeren stopper udskrivningen. Indgående faxer gemmes i hukommelsen.
På dette tidspunkt, skal tonerpatronen skiftes. Kontroller, hvilken slags tonerpatron din printer bruger.
bemærk:
Brugere kan indstille printeren til at ignorere meddelelsen Tonerpatron tom og fortsætte med udskrivningen.

Sådan udskiftes en tonerpatron

1. Træk i sidedækslets udløserarm for at åbne det.
    Figur : Udløserarm, træk
  2. Åbn frontdækslet.
    Figur : Frontdæksel, åbn
  3. Drej patronens låsehåndtag opad for at frigøre tonerpatronen.
    Figur : Låsehåndtag, opad
  4. Træk tonerpatronen ud.
    Figur : Tonerpatron, fjern
  5. Tag den nye tonerpatron ud af posen.
  6. Ryst forsigtigt patronen fem eller seks gange, for at fordele toneren jævnt i patronen.
    Figur : Tonerpatron, fjern
    Ryst patronen for at sikre det maksimale antal kopier pr. patron. Gem æsken og plastikposen til forsendelse.
    bemærk:
    Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
      advarsel:
    Rør ikke ved tonerpatronens grønne underside. Brug håndtaget på patronen for at undgå at røre ved dette område.
  7. Hold i tonerpatronens håndtag, og indsæt den forsigtigt i åbningen i printeren.
  8. Skub den nye tonerpatron ind i åbningen, indtil den låser på plads.
  9. Drej tonerpatronens låsehåndtag nedad, indtil den låser på plads.
    Figur : Låsehåndtag, nedad
  10. Luk frontdækslet, og luk derefter sidedækslet.