Samsung SCX-6220, SCX-6320, SCX-6520-lasermultifunktionsprintere - Udskiftning af tonerpatronen

Dette dokument forklarer, hvordan du tager tonerpatronen ud og udskifter den.
Når tonerpatronen har nået slutningen af sin levetid, forekommer der hvide striber eller toneændringer. LCD-skærmen viser en advarselsmeddelelse, "Toner Low" (Toner lav). Du kan midlertidigt gendanne udskriftskvaliteten ved at fordele den resterende toner i patronen igen.
  • Kontrollér, hvilken type tonerpatron din printer bruger, ved at søge efter printermodellens Printerspecifikationer.
  • Ryst tonerpatronen grundigt, da dette forbedrer den indledende udskriftskvalitet.
  • Udsæt ikke tonerpatronen for lys i mere end nogle få minutter for at forhindre, at den bliver beskadiget. Dæk den til med et ark papir, om nødvendigt.
  • Rør ikke ved tonerpatronens grønne område. Brug håndtaget på patronen for at undgå at røre ved dette område.
  • Brug ikke skarpe genstande som f.eks. en kniv eller saks til at åbne tonerpatronens emballage. De kan ridse patronens tromle.
  • Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
  bemærk:
Illustrationerne i denne brugervejledning kan afvige fra din printer, afhængigt af modellen og det installerede tilbehør.
Når udskriftskvaliteten er ikke længere optimal, skal du fjerne tonerpatronen fra printeren. Hvis du vil genbruge tonerpatronen, skal du gå til Returnering og genbrug af produkter.
Fjernelse af tonerpatronen
Brug denne fremgangsmåde til at fjerne tonerpatronen.
  1. Træk i udløserarmen for at åbne sidedækslet.
    Figur : Eksempel på træk i udløserarmen for at åbne sidedækslet
  2. Åbn frontdækslet.
    Figur : Eksempel på, hvordan frontdækslet åbnes
  3. Vend patronen låsehåndtag opad for at frigøre tonerpatronen.
    Figur : Eksempel på drejning af patronens låsehåndtag
  4. Træk tonerpatronen ud.
    Figur : Eksempel på, hvordan tonerpatronen trækkes ud
  5. Ryst forsigtigt patronen for at fordele toneren jævnt inde i patronen.
    Figur : Eksempel på, hvordan tonerpatronen rystes forsigtigt
      advarsel:
    Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
  6. Sæt patronen i igen, og drej patronens låsehåndtag nedad.
  7. Luk frontdækslet og derefter sidedækslet.
  8. Printeren vender tilbage til standbytilstand. Dette er kan typisk kun gøres én gang.
Udskiftning af tonerpatronerne
Brug denne fremgangsmåde for at udskifte tonerpatronen.
  1. Træk i udløserarmen for at åbne sidedækslet.
    Figur : Eksempel på træk i udløserarmen for at åbne sidedækslet
  2. Åbn frontdækslet.
    Figur : Eksempel på, hvordan frontdækslet åbnes
  3. Vend patronen låsehåndtag opad for at frigøre tonerpatronen.
    Figur : Eksempel på drejning af patronens låsehåndtag
  4. Træk tonerpatronen ud.
    Figur : Eksempel på, hvordan tonerpatronen trækkes ud
  5. Udpak en ny tonerpatron og ryst den vandret fire eller fem gange.
    Gem æsken og dækslet til forsendelse.
      bemærk:
    Pas på miljøet ved at genbruge din brugte tonerpatron. Se den genbrugsbrochure, der fulgte med tonerpatronen, for yderligere oplysninger.
      advarsel:
    Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
  6. Skub den nye tonerpatron ind, indtil den låser på plads.
  7. Drej patronens låsehåndtag nedad, indtil patronen låser på plads.
    Figur : Eksempel på drejning af patronens låsehåndtag
  8. Luk frontdækslet og derefter sidedækslet.
  9. Printeren vender tilbage til standbytilstand.