Samsung SCX-6345-lasermultifunktionsprinter - Udskiftning af tromleenheden

Dette dokument forklarer, hvordan du tager tromleenheden ud og udskifter den.
Levetiden for tromleenheden er cirka 60.000 sider. Skærmen viser Drum Warning (Tromleadvarsel), når tromlen nærmer sig slutningen på sin levetid. Der kan cirka produceres 6.000 sider mere efter tromleadvarselsmeddelelsen, men du bør have en ny tromleenhed klar. Tromleenhedens ydeevne kan blive påvirket af driftsmiljø, der er ekstraudstyr, udskrivningsinterval, medietype og medieformat.
  • Kontrollér, hvilken type tromleenhed din printer bruger, ved at søge efter printermodellens Printerspecifikationer.
  • Tag ikke tromleenheden ud af emballagen, før den skal bruges.
  • Brug ikke skarpe genstande, såsom en kniv eller saks, til at åbne pakken. De kan ridse tromleenheden.
  • Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
  bemærk:
Illustrationerne i denne brugervejledning kan afvige fra din printer, afhængigt af modellen og det installerede tilbehør.
Udskiftning af tromleenheden
Brug denne fremgangsmåde til at udskifte tromleenheden.
  1. Åbn sidedækslet.
    Figur : Eksempel på træk i udløserarmen for at åbne sidedækslet
  2. Åbn frontdækslet.
    Figur : Eksempel på, hvordan frontdækslet åbnes
  3. Vend patronen låsehåndtag opad for at frigøre tonerpatronen.
    Figur : Eksempel på drejning af patronens låsehåndtag for at frigøre
  4. Løft låsehåndtaget, og træk tonerpatronen ud.
      Figur : Eksempel på, hvordan tonerpatronen trækkes ud
    1. Løft låsehåndtaget
    2. Træk i tonerpatronen
      bemærk:
    Tonerpatronen skal fjernes for at udskifte tromleenheden.
  5. Træk den brugte tromleenhed ud.
    Figur : Eksempel på udtrækning af den brugte enhed
  6. Tag den nye tromleenhed ud af posen.
  7. Åbn og træk forsigtigt forseglingstapen ud af patronen.
  8. Ryst tromleenheden grundigt fra side til side fem eller seks gange.
      bemærk:
    Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
    Figur : Eksempel på, hvordan tromleenheden rystes forsigtigt
      advarsel:
    Rør ikke ved den grønne del, midt på siden af tromleenheden. Brug håndtaget på patronen for at undgå at røre ved dette område.
  9. Åbn nye tromleenhed, og skub den på plads, og sørg for ikke at røre ved tromlens overflade.
    Figur : Eksempel på, hvordan den nye tromleenhed udpakkes og efterfølgende sættes på plads
  10. Skub den nye tromleenhed ind, indtil den låser på plads.
  11. Vend patronens låsehåndtag mod venstre, indtil du hører et 'klik'.
    Figur : Drejning af patronhåndtaget, indtil det klikker
  12. Luk frontdækslet og derefter sidedækslet.