Samsung SCX-6345-lasermultifunktionsprinter - Udskiftning af tonerpatronen

Dette dokument forklarer, hvordan du tager tonerpatronen ud og udskifter den.
Når tonerpatronen har nået slutningen af sin levetid, forekommer der hvide striber eller toneændringer. Toner Empty, Replace Toner1 (Toner tom, Udskift toner 1) vises på skærmen.
Når udskriftskvaliteten er ikke længere optimal, skal du fjerne tonerpatronen fra printeren. Hvis du vil genbruge tonerpatronen, skal du gå til Returnering og genbrug af produkter.
  • Kontrollér, hvilken type tonerpatron din printer bruger, ved at søge efter printermodellens Printerspecifikationer.
  • Tag ikke tonerpatronen ud af emballagen, før den skal bruges.
  • Ryst tonerpatronen grundigt, da dette forbedrer den indledende udskriftskvalitet.
  • Udsæt ikke tonerpatronen for lys i mere end nogle få minutter for at forhindre, at den bliver beskadiget. Dæk den til med et ark papir, om nødvendigt.
  • Rør ikke ved tonerpatronens grønne område. Brug håndtaget på patronen for at undgå at røre ved dette område.
  • Brug ikke skarpe genstande som f.eks. en kniv eller saks til at åbne tonerpatronens emballage. De kan ridse patronens tromle.
  • Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
  • Printeren holder op med at udskrive. Indgående faxer gemmes i hukommelsen.
  bemærk:
Illustrationerne i denne brugervejledning kan afvige fra din printer, afhængigt af modellen og det installerede tilbehør.
Sådan udskiftes en tonerpatron
Brug denne fremgangsmåde for at udskifte tonerpatronen.
  1. Åbn sidedækslet.
    Figur : Eksempel på træk i udløserarmen for at åbne sidedækslet
  2. Åbn frontdækslet.
    Figur : Eksempel på, hvordan frontdækslet åbnes
  3. Vend patronen låsehåndtag opad for at frigøre tonerpatronen.
    Figur : Eksempel på drejning af patronens låsehåndtag for at frigøre
  4. Løft låsehåndtaget, og træk tonerpatronen ud.
      Figur : Eksempel på, hvordan tonerpatronen trækkes ud
    1. Løft låsehåndtaget
    2. Træk i tonerpatronen
  5. Tag den nye tonerpatron ud af posen.
  6. Ryst forsigtigt patronen fem eller seks gange, for at fordele toneren jævnt i patronen.
    Figur : Eksempel på, hvordan tonerpatronen rystes forsigtigt
      advarsel:
    Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
  7. Hold i tonerpatronens håndtag, og sæt den derefter langsomt i åbningen på printeren.
    Figur : Eksempel på, hvordan tonerpatronen holdes og langsomt indsættes
  8. Skub den nye tonerpatron ind, indtil den låser på plads.
  9. Vend patronens låsehåndtag mod venstre, indtil du hører et 'klik'.
    Figur : Eksempel på drejning af patronens låsehåndtag
  10. Luk frontdækslet og derefter sidedækslet.