Samsung SCX-6220 SCX-6320 SCX-6520-lasermultifunktionsprintere - Udbedring af papirstop med originale dokumenter

Dette dokument viser, hvordan du rydder papirstop med et originalt dokument i printeren. Hvis der opstår papirstop med et originalt dokument, mens det passerer gennem dokumentføderen, vises der en advarselsmeddelelse på kontrolpanelet.
  bemærk:
Se de følgende retningslinjer for at undgå papirstop:
  • Sørg for, at de justerbare styr er placeret korrekt.
  • Undgå at overfylde bakken.
  • Sørg for, at papirniveauet er under papirkapacitetsmærket på indersiden af bakken.
  • Bøj, vift med, og ret papiret ud, før du lægger det i.
  • Fjern ikke papir fra bakken, mens printeren udskriver.
  • Brug ikke foldet, fugtigt eller meget krøllet papir.
  • Bland ikke papir i en bakke.
  • Brug kun anbefalede udskriftsmedier.
  • Brug scannerglaspladen til tykke og tynde originaler samt originaler med blandede papirtyper for at forhindre dokumentstop.
Afhjælp papirstop med originale dokumenter
Hvis der opstår papirstop med et originalt dokument, mens det passerer gennem dokumentføderen, vises der en advarselsmeddelelse på skærmen.