Samsung SCX-5835, SCX-5935 Laser MFP - Udbedring af papirstop

Dette dokument viser, hvordan du rydder papirstop i printeren. Hvis der opstår papirstop, vises en fejlmeddelelse på kontrolpanelet.
  advarsel:
Træk det fastklemte papir ud langsomt og forsigtigt for at undgå at rive det i stykker. Følg instruktionerne i de følgende afsnit for at udbedre papirstoppet.