• Oplysning

Samsung SSCX-4829 Laser MFP - Udbedring af papirstop med originale dokumenter

Den følgende fremgangsmåde viser, hvordan du udbedrer papirstop med originale dokumenter.
Hvis der opstår papirstop med et originalt dokument, mens det passerer gennem den automatiske dokumentføder (ADF), vises Document Jam (Dokumentstop) på skærmen.
Udbedring af dokumentstop
Indføringsfejl
  1. Fjern eventuelle resterende sider fra ADF.
  2. Sådan åbnes dækslet til den automatiske dokumentføder.
      Figur : ADF-dæksel, åbn
    1. ADF-dæksel
  3. Drej bøsningen i højre ende af ADF-valsen mod ADF'en (1), og tag valsen ud af holderen (2). Træk forsigtigt dokumentet mod venstre og ud af ADF'en.
    Figur : Drej bøsning, fjern papir
      bemærk:
    Denne illustration kan afvige fra din printer, afhængigt af modellen.
  4. Juster venstre ende af ADF-valsen med holderen, og skub højre ende af ADF-valsen ind i højre holder (1). Drej bøsningen på højre ende af valsen mod dokumentpapirbakken (2).
    Figur : Juster valsen
  5. Luk ADF-dækslet. Læg derefter de fjernede sider, hvis der er nogen, tilbage i ADF'en.
      bemærk:
    Brug scannerglaspladen til tykke og tynde originaler samt originaler med blandede papirtyper for at forhindre dokumentstop.
Udføringsfejl
  1. Fjern eventuelle resterende sider fra ADF.
  2. Tag fat i det forkert indførte papir, og fjern det fra dokumentudskriftsbakken ved at trække det forsigtigt ud med begge hænder.
    Figur : Papir, fjern
  3. Læg de fjernede sider tilbage i ADF'en.
Valseindføringsfejl
  1. Åbn scannerens låg.
  2. Tag fat i det forkert indførte papir, og fjern det fra indføringsområdet ved at trække det forsigtigt ud med begge hænder.
    Figur : Papir, fjern
  3. Luk scannerens låg. Læg derefter de fjernede sider tilbage i ADF'en.