Samsung SCX-4825-lasermultifunktionsprinter - Udbedring af papirstop

Dette dokument indeholder instruktioner i, hvordan du fjerner papirstop i printeren.
Når der opstår papirstop, vises en fejlmeddelelse på printerens kontrolpanel.
bemærk:
Afhængigt af din printermodel og dens indstillinger, kan illustrationerne i dette dokument være anderledes.
  advarsel:
Sluk for printeren, mens du udbedrer papirstop i printeren.
Placering af papirstop
Meddelelse
I papirindføringsområdet
Paper Jam 0 Open/Close Door (Papirstop 0 Åbn/luk dæksel)
Inde i printeren
Paper Jam 1 Open/Close Door (Papirstop 1 Åbn/luk dæksel)
Inde i printeren eller i fikseringsenhedsområdet
Paper Jam 2 Check Inside (Papirstop 2 Kontrollér indvendigt)
Inde i printeren
Duplex Jam 0 Check Inside (Dupleksstop 0 Kontrollér indvendigt)
I papirindføringsområdet eller inde i printeren
Duplex Jam 1 Open/Close Door (Duplekstop 1 Åbn/luk dæksel)
bemærk:
Hvis du vil genoptage udskrivningen efter at have afhjulpet et papirstop, skal du åbne og lukke adgangsdækslet.

Afhjælp papirstop

Papirstop kan opstå i flere områder af printeren. Gå til det relevante afsnit for at udbedre papirstoppet.