Samsung SCX-4829 Laser MFP - Udskiftning af tonerpatronen

Den følgende fremgangsmåde viser, hvordan du udskifter tonerpatronen.
  bemærk:
  • Status-LED'en og en meddelelse om toneren på skærmen angiver, at tonerpatronen skal udskiftes.
  • Indgående faxer gemmes i hukommelsen.
På dette tidspunkt, skal tonerpatronen skiftes. Kontroller, hvilken slags tonerpatron printeren bruger.
Sådan udskiftes en tonerpatron
  1. Sluk printeren, og vent et par minutter, til den er kølet ned.
  2. Åbn frontdækslet helt.
    Figur : Frontdæksel, åbn
      advarsel:
    • Rør ikke ved den grønne overflade, OPC-tromlen eller forsiden af tonerpatronerne med hænderne eller andet materiale. Brug håndtaget på de enkelte tonerpatroner for at undgå at røre ved dette område.
    • Pas på ikke at ridse overfladen på papiroverføringsbæltet.
    • Hvis brugeren lader frontdækslet være åbent i mere end et par minutter, kan OPC-tromlen blive udsat for lys. Dette vil beskadige OPC-tromlen. Luk frontdækslet, hvis installationen af en eller anden grund skal afbrydes.
  3. Tag fat i håndtagene på tonerpatronen, og træk for at tage patronen ud af printeren.
    Figur : Tonerpatron, fjern
  4. Tag en ny tonerpatron ud af emballagen.
    Figur : Tonerpatron, udpak
      advarsel:
    • Brug ikke skarpe genstande som f.eks. en kniv eller saks til at åbne tonerpatronens emballage. Det kan beskadige overfladen af tonerpatronen.
    • Udsæt ikke tonerpatronen for lys i mere end nogle få minutter for at undgå, at den bliver beskadiget. Dæk den til med et ark papir, om nødvendigt.
  5. Hold ved begge håndtag på tonerpatronen, ryst den grundigt fra side til side for at fordele toneren jævnt.
    Figur : Tonerpatron, bevæg
  6. Placer tonerpatronen på en jævn overflade, som vist på følgende billede, og fjern derefter det papir, der dækker tonerpatronen, ved at fjerne tapen.
    Figur : Tonerpatron, fjern tape
      bemærk:
    Hvis der kommer toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
  7. Tag fat i håndtagene på tonerpatronen. Isæt patronen, indtil den "klikker" på plads.
    Figur : Tonerpatron, indsæt
  8. Luk frontdækslet. Sørg for, at dækslet er ordentligt lukket, og tænd derefter printeren.
      advarsel:
    Hvis frontdækslet ikke er helt lukket, fungerer printeren ikke.