Samsung SCX-5330 SCX-5530 SCX-5535 - Udbedring af papirstop med originale dokumenter

Dette dokument viser, hvordan du rydder papirstop i printeren. Hvis der opstår papirstop med et originalt dokument, mens det passerer gennem den automatiske dokumentføder (ADF), vises Document Jam (Dokumentstop) på kontrolpanelet.
bemærk:
Brug scannerglaspladen til tykke og tynde originaler samt originaler med blandede papirtyper for at forhindre dokumentstop.
Træk det fastklemte dokument ud langsomt og forsigtigt for at undgå at rive det i stykker.