Samsung SCX-5330, SCX-5535, SCX-5530 Laser MFP - Udskiftning af tonerpatronen

Dette dokument forklarer, hvordan man skifter tonerpatronen.
Når en tonerpatron har nået slutningen af sin levetid:
  • Toner Empty (Toner tom) vises på kontrolpanelet.
  • Statusindikatoren blinker rødt.
  • Printeren holder op med at udskrive. På SCX-5530FN gemmes indgående faxer i hukommelsen.
På dette tidspunkt, skal tonerpatronen skiftes. Kontrollér, hvilken slags tonerpatron din printer bruger.
  bemærk:
Brugeren kan indstille printeren til at ignorere Toner Empty og fortsætte med at udskrive.
Sådan udskiftes en tonerpatron
Brug denne fremgangsmåde for at udskifte tonerpatronen.
  1. Sluk printeren og vent et par minutter, til den er kølet ned.
  2. Åbn frontdækslet.
  3. Træk tonerpatronen ud.
    Figur : Fjern den brugte tonerpatron
  4. Tag den nye tonerpatron ud af emballagen.
  5. Fjern emballeringstapen og rul patronen 5 eller 6 gange for at fordele toneren.
    Figur : Bevæg tonerpatronen forsigtigt fra side til side
    Rul patronen grundigt for at sikre maksimalt antal kopier pr. patron. Gem æsken og plastikposen til forsendelse.
      bemærk:
    Hvis der kommer toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
      advarsel:
    Rør ikke ved tonerpatronens grønne underside. Brug håndtaget på patronen for at undgå at røre ved dette område.
  6. Hold i tonerpatronens håndtag, og sæt den langsomt i åbningen på printeren.
    Tapper på patronens sider og tilsvarende riller inde i printeren hjælper med at få patronen placeret korrekt, inden den låses helt på plads.
  7. Luk frontdækslet. Sørg for, at dækslet er ordentligt lukket, og tænd derefter printeren.