Samsung SCX-4825-lasermultifunktionsprinter - Udbedring af papirstop med originale dokumenter

Dette dokument viser, hvordan du rydder papirstop med et originalt dokument i printeren. Hvis der opstår papirstop med et originalt dokument, mens det passerer gennem dokumentføderen, vises der en advarselsmeddelelse på kontrolpanelet.
  bemærk:
Fjern det fastklemte dokument forsigtigt og langsomt for at undgå at rive det i stykker.
Brug scannerglaspladen til tykke og tynde originaler samt originaler med blandede papirtyper for at forhindre dokumentstop.
Afhjælp papirstop med originale dokumenter
Hvis der opstår papirstop med en original, mens den passerer gennem ADF'en, vises Document Jam (Dokumentstop) på skærmen.