Samsung SCX-4825-lasermultifunktionsprinter - Udskiftning af tonerpatronen

Dette dokument forklarer, hvordan du udskifter tonerpatronen.
Når tonerpatronen har nået slutningen af sin levetid, holder printeren op med at udskrive. Programvinduet Samsung Printing Status (Samsung udskrivningsstatus) vises også på computeren med henblik på udskiftning af patronen. Der vises en statusindikator og en meddelelse om toneren på skærmen, som fortæller hvornår tonerpatronen skal skiftes.
  • Kontrollér, hvilken type tonerpatron din printer bruger, ved at søge efter printermodellens Printerspecifikationer.
  • Ryst tonerpatronen grundigt, da dette forbedrer den indledende udskriftskvalitet.
  • Udsæt ikke tonerpatronen for lys i mere end nogle få minutter for at forhindre, at den bliver beskadiget. Dæk den til med et ark papir, om nødvendigt.
  • Rør ikke ved tonerpatronens grønne område. Brug håndtaget på patronen for at undgå at røre ved dette område.
  • Brug ikke skarpe genstande som f.eks. en kniv eller saks til at åbne tonerpatronens emballage. De kan ridse patronens tromle.
  • Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
  • Indgående faxer gemmes i hukommelsen.
  bemærk:
Illustrationerne i denne brugervejledning kan afvige fra din printer, afhængigt af modellen og det installerede tilbehør.
Fjern tonerpatronen fra printeren. Hvis du vil genbruge tonerpatronen, skal du gå til Returnering og genbrug af produkter.
Sådan udskiftes en tonerpatron
Brug denne fremgangsmåde for at udskifte tonerpatronen.
  1. Sluk printeren, og vent et par minutter, til den er kølet ned.
  2. Åbn frontdækslet helt.
    Figur : Eksempel på, hvordan frontdækslet åbnes helt
      advarsel:
    • Rør ikke ved den grønne overflade, OPC-tromlen eller forsiden af tonerpatronerne med hænderne eller andet materiale. Brug håndtaget på hver patron for at undgå at røre ved dette område.
    • Pas på ikke at ridse overfladen på papiroverføringsbæltet.
    • Hvis du lader frontdækslet være åbent i mere end et par minutter, kan OPC-tromlen blive udsat for lys. Dette vil beskadige OPC-tromlen. Luk frontdækslet, hvis installationen af en eller anden grund skal afbrydes.
  3. Tag fat i tonerpatronens håndtag for at tage den ud af printeren.
    Figur : Eksempel på, hvordan tonerpatronen tages ud af printeren
  4. Tag en ny tonerpatron ud af pakken, og genbrug derefter alt materiale.
    Figur : Eksempel på, hvordan tonerpatronen forsigtigt tages ud af emballagen
  5. Hold ved begge håndtag på tonerpatronen, ryst den grundigt fra side til side for at fordele toneren jævnt.
    Figur : Eksempel på, hvordan tonerpatronen forsigtigt vippes for at fordele toneren
  6. Placer tonerpatronen på en jævn overflade, som vist, og fjern det papir, der dækker tonerpatronen, ved at fjerne tapen.
    Figur : Eksempel på, hvordan toneren placeres på en jævn overflade, og efterfølgende fjernelse af tapen
      bemærk:
    Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
  7. Tag fat i håndtagene på tonerpatronen. Isæt patronen, indtil den "klikker" på plads.
    Figur : Eksempel på, hvordan tonerpatronen indsættes i printeren igen
  8. Luk frontdækslet. Sørg for, at dækslet er ordentligt lukket, og tænd derefter printeren.
      advarsel:
    Hvis frontdækslet ikke er helt lukket, fungerer printeren ikke.