Samsung SCX-4824, SCX-4828 Laser MFP - Udbedring af papirstop med originale dokumenter

Dette dokument viser, hvordan du rydder papirstop i printeren. Hvis der opstår papirstop med et originalt dokument, mens det passerer gennem den automatiske dokumentføder (ADF), vises Document Jam (Dokumentstop) på kontrolpanelet.
  bemærk:
Brug scannerglaspladen til tykke og tynde originaler samt originaler med blandede papirtyper for at forhindre dokumentstop.