Samsung-laserprintere - Udskiftning af spildtonerbeholderen

Dette dokument forklarer, hvordan du udskifter spildtonerbeholderen. Når spildtonerbeholderens levetid er udløbet, vises der en meddelelse på kontrolpanelets display om, at spildtonerbeholderen trænger til at blive udskiftet. Kontroller, hvilken spildtonebeholder printeren anvender under Tilgængelige forbrugsvarer.

Udskiftning af spildtonerbeholderen

Brug denne fremgangsmåde for at udskifte spildtonerbeholderen.
  1. Åbn frontdækslet.
    Figur : CLX-92x1, CLX-93x1 serierne
    Figur : SCX-812x-serien
  2. Skub venstre og højre låsehåndtag udad som vist i det følgende. Fjern derefter spildtonerbeholderen.
      Figur : CLX-92x1, CLX-93x1 serierne
    1. Låsehåndtag
    2. Beholder til spildtoner
    Figur : SCX-812x-serien
  3. Tag den nye spildtonerbeholder ud af emballagen.
  4. Skub den nye spildtonerbeholder ind i åbningen, indtil den låser på plads.
    Figur : CLX-92x1, CLX-93x1 serierne
    Figur : SCX-812x-serien
  5. Luk frontdækslet. Sørg for, at dækslet er lukket ordentligt.
    Figur : CLX-92x1, CLX-93x1 serierne
    Figur : SCX-812x-serien
    Hvis frontdækslet ikke er helt lukket, virker maskinen ikke.