Samsung MultiXpress SL-M4370-, SL-M5370-lasermultifunktionsprintere - Ryd papirstop

Dette dokument indeholder instruktioner i, hvordan du fjerner papirstop i printeren.
  advarsel:
  • Rør ikke den grønne overflade, OPC-tromlen, på forsiden af en tonerpatron med hænder eller andet materiale. Brug håndtaget på hver patron for at undgå at røre ved dette område.
  • Pas på ikke at ridse overfladen på papiroverføringsbæltet.
  • Hvis adgangsdækslet står åbent i mere end et par minutter, kan OPC-tromlen blive udsat for lys. Dette kan medføre skade på OPC-tromlen. Hvis installationen skal stoppes af en eller anden grund, skal du lukke adgangsdækslet.
  bemærk:
Afhængigt af din printermodel og dens indstillinger, kan illustrationerne i dette dokument være anderledes. Nogle meddelelser vises muligvis ikke på displayet, afhængigt af indstillinger eller modeller.
Når der opstår papirstop, vises en fejlmeddelelse på printerens kontrolpanel.
  advarsel:
Sluk for printeren, når du fjerner fastklemt papir fra printeren.
Afhjælp papirstop
Der kan opstå papirstop i flere områder af printeren. Gå til det relevante afsnit for at udbedre papirstop.