Samsung-laserprintere - Ryd papirstop

Følgende procedurer viser, hvordan du afhjælper papirstop.
  advarsel:
Hvis du vil undgå at rive papiret i stykker, skal du trække det fastklemte papir ud langsomt og forsigtigt. Følg vejledningen i de følgende afsnit for at fjerne et papirstop.
bemærk:
  • Undgå at overfylde bakken. Sørg for, at papirniveauet er under papirkapacitetsmærket på indersiden af bakken.
  • Fjern ikke papir fra bakken, mens printeren udskriver.
  • Bøj, vift med, og ret papiret ud, før du lægger det i.
  • Brug ikke foldet, fugtigt eller meget krøllet papir.
  • Bland ikke forskellige typer papir i en bakke.
  • Brug kun anbefalede udskriftsmedier. Se dokumentet Printerspecifikationer for specifikke typer.
  • Sørg for, at den anbefalede side af udskriftsmediet vender opad i bakken.

Afhjælp papirstop

Der kan opstå papirstop i flere områder af printeren. Gå til det relevante afsnit for at udbedre papirstop.
bemærk:
For at genoptage udskrivningen efter at have fjernet papirstop skal du åbne og lukke adgangsdækslet.