Samsung-laserprintere - Ryd papirstop

Dette dokument gælder for Samsung-printere i SCX-465xN-, 4321NS-, 4621NS-, 465xF-, 4521FX-, 4521HS-, 465xFN-, 465xHN-, 4521NS- og 4821HN-serien.
Dette dokument viser, hvordan du rydder et papirstop med originale dokumenter i printeren. Når et originalt dokument sætter sig fast, mens det føres igennem dokumentføderen, vises en advarselsmeddelelse på kontrolpanelet.
bemærk:
For ikke at rive dokumentet i stykker skal du fjerne det fastklemte dokument langsomt og forsigtigt.
Brug scannerglaspladen til tykke, tynde eller blandede papiroriginaler for at forhindre dokumentstop.

Afhjælp papirstop

Der kan opstå papirstop i flere områder af printeren. Gå til det relevante afsnit for at udbedre papirstop.
bemærk:
For at genoptage udskrivningen efter at have fjernet papirstop skal du åbne og lukke adgangsdækslet.